Jojo şi Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva”! Cei doi au fost iubiţi şi plănuiau să se căsătorească

Emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, se pregăteşte pentru un nou sezon. Printre concurenţi se numără Cătălina Grama, alias Jojo, și Liviu Vârciu, care, în urmă cu 20 de ani, se iubeau cu patos.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 06:08
Jojo şi Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva”! Cei doi au fost iubiţi şi plănuiau să se căsătorească

Pe lângă cei doi, va mai participa la emisiune şi solista AMI –  Andreea Ioana Moldovan (30 de ani), dar și cântăreaţa Adda – Ada Alexandra Moldovan (28 de ani), care și-a mai încercat norocul și la reality-show-ul „Asia Express”  (Antena 1), alături de soț. Potrivit Click.ro, se vor alătura şi soliștii Monica Anghel (48 de ani) și Marcel Pavel (60 de ani), care, în 2002, au obținut locul 8, la Eurovision, finala din Estonia, cu piesa ”Tell me why”.

TRAGEDIA DIN SHOWBIZ. Fratele lui Liviu Vârciu a murit într-un accident rutier FOTO

Liviu Vârciu a devenit tată a treia oară

Liviu Vârciu este în culmea fericirii după ce partenera sa, Anda Călin, a născut un băieţel. Artistul mai are două fete, una dintr-o altă relaţie şi a doua cu actuala iubită.

Anda Călin a devenit mămică pentru a doua oară, îndeplinindu-i cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu. Asta, după ce acum ceva vreme, aceștia au dezvăluit sexul bebelușului, spunând că frumoasa brunetă urmează să aducă pe lume un băiețel.

Liviu Vârciu, făcut praf de fiica sa cea mare: „Nu e cum pare la TV!”. Dezvăluiri ŞOCANTE: cum a fost umilită de artist!

Cei doi nu au făcut publică încă nicio fotografie cu micuțul, însă fanii așteaptă nerăbdători, pentru ca să le admire frumusețea de copil.

Liviu Vârciu a fost întrebat, recent, în cadrul unui interviu când va deveni tătic pentru a treia oară. La acea vreme, celebrul cântăreț a mărturisit că atât el, cât şi frumoasa Anda Călin nu se protejează, pentru că au în plan să-şi mărească familia, lucru care s-a și întâmplat.

Liviu Vârciu se poate lăuda acum că este tată și de fată și de băiat.