Jojo n-a mai fost la sală de un an și jumătate din cauza problemelor de sănătate. Ce a pățit îndrăgita actriță

Jojo îi dă peste nas lui George Buhnici și spune că nu a mai trecut pe la sală de mai bine de un an din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Actrița a mărturisit că și-a ținut copiii în brațe tot timpul și a stat într-o poziție greșită, motiv pentru care acum trebuie să se refacă.

20 iul. 2022, 16:38
Jojo n-a mai fost la sală de un an și jumătate din cauza problemelor de sănătate. Ce a pățit îndrăgita actriță

Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo, obișnuia să meargă des la sală, însă a renunțat la acest obicei acum un an și jumătate. Nu din cauza programului prea încărcat sau pentru că nu ar mai fi interesată de aspectul ei fizic, ci problemele de sănătate au ținut-o pe loc. A avut niște probleme la nivel cervical și lombar generate de de timpul prea îndelungat și modul greșit în care și-a ținut cei doi copii în brațe.

Cătălina Grama are un băiat, pe Achim, din prima căsătorie, și o fetiță, Zora Maria, din căsătoria cu Paul Ipate.

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum. Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa (…) Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult”, a mărturisit Jojo, pentru playtech.ro.

Jojo a reușit să revină la vechile obiceiuri pentru a-și tonifia corpul, dar nu mai lucrează singură, ci sub supravegherea unui terapeut care are grijă ca problemele să nu recidiveze.

„Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod. Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap, pentru că nu mai poți, după o anumită vârstă, să te apuci pur și simplu să alergi pe unde vrei sau să tragi de niște greutăți fără să ai mișcările controlate sau postura corectă”.

Citește și Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. „Aflăm dacă avem gemeni”

Citește și Jojo dezvăluie motivul pentru care evită să arate fața copiilor ei: „Nu-mi place să-i expun foarte mult. M-am pus în locul lor”