Jorge, „sechestrat” de o bombă sexy. Cum a „evadat” artistul FOTO

Jorge a fost "sechestrat", în plină stradă, de o admiratoare sexy, care părea că se roagă de el să îi ofere numărul de telefon.

11 feb. 2019, 08:40
Jorge, „sechestrat” de o bombă sexy. Cum a „evadat” artistul FOTO

Paparazzii l-au surprins, recent pe Jorge, la ieşirea dintr-un club din Capitală, unde artistul a petrecut alături de prieteni. Artistul a ieşit şi, în loc să se grăbească spre casă, s-a oprit brusc, aparent derutat. S-a întors câţiva paşi, a ezitat, s-a învârtit în loc…

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Au uitat că sunt filmaţi şi-au dat frâu plăcerilor. Cătălin Moroşanu i-a prins dezbrăcaţi în cadă

Iar la un moment dat i-a făcut apariţia o tânără sexy, care s-a apropiat de el, zâmbind larg. Şi, minute bune, cei doi au dezbătut o problemă extrem de importantă, legată, probabil, de telefoanele pe care amândoi le tot butonau din când în când.

Fâstâcit, artistul şi-a trecut mâna prin păr, a zâmbit, a încercat să se retragă elegant, însă bomba sexy părea pusă pe fapte mari. Într-un final, Jorge şi-a luat inima-n dinţi şi i-a spus la revedere tinerei, lăsând-o în faţa clubului, cu telefonul în mână.

Continuarea articolului pe spynews.ro.