Jorge a părăsit Survivor România în lacrimi. Iată motivul real pentru care artistul a trebuit să plece din Republica Dominicană

Miercuri, doi faimoși au părăsit competiția Survivor România. Vica Blochina a fost eliminată în urma voturilor publicului, iar Jorge a plecat din cauza unor probleme de sănătate

03 feb. 2023, 10:44
Jorge a părăsit Survivor România în lacrimi. Iată motivul real pentru care artistul a trebuit să plece din Republica Dominicană
Jorge, accidentare gravă la Survivor. A părăsit competiția în lacrimi

Telespectatorii au crezut că Jorge a părăsit Survivor România din cauza unei simple accidentări la genunchi, dar se pare că problemele sale sunt mai grave de atât, lucru care l-a obligat să se întoarcă în țară.

În urma accidentării, lui Jorge i-a fost afectat serios meniscul, iar apropiații se tem că ar trebui să sufere o intervenție chirurgicală. Acesta a mers la consiliul de eliminare în cârje.

Înainte de a pleca din Republica Dominicană, Daniel Pavel, moderatorul emisiunii, i-a amintit artistului de toate momentele petrecute aici, dar și de punctele valoroase pe care a reușit să le aducă pentru Faimoși.

Citește și: Vica Blochina, primele declarații după ce a fost dată afară de la Survivor România: „Sunt foarte fericită”

„Emoție și intensitate și rațiune, pentru că avem rezultatele analizelor. Pentru că, de fapt, iată, ăsta este motivul… suntem aici cu Jorge și avem rezultatele investigațiilor făcute într-un mod extensiv asupra genunchiului tău, Jorge. Și astfel, pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate și nu în acestea de Survivor, pe care le cunoaștem foarte bine, Jorge, părăsești competiția Survivor România în această seară, în acest consiliu. 

Asta este decizia medicală și îți urăm cu toții însănătoșire grabnică, să-ți revii, să te pui pe picioare la propriu și la figurat, cât mai repede!”, a spus Daniel Pavel.

Jorge a plecat acasă cu ochii în lacrimi, dar înainte de asta a spus câte ceva despre colegii lui, mulțumindu-le pentru lucrurile pe care aceștia l-au învățat.

Citește și: Momente intime în pădure surprinse la Survivor 2023! Cine sunt concurenții care și-au șoptit vorbe dulci?

„Păi, în momentul ăsta domnul Dan, nici nu știu dacă să râd sau să plâng. Sunt foarte frustrat. Domnul Dan, eu chiar mi-am să fiu la Survivor, și eu chiar mi-am dorit să fiu aici.

Și frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul mi-a transmis în dimineața de dinainte de imunitate, mi-a transmis Universul, m-a avertizat. Mi-a zis că n-o să mă bată, dar oarecum o să-mi rup un deget.

Și bine că a zis doar degetul, că nu a zis gâtul, sau ceva, că cine știe ce mi se întâmpla, Doamne ferește! Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la maraton. În același timp, vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că am învățat enorm de multe de la Survivor”, a spus Jorge, înainte de a părăsi definitiv competiția.