Jorge dă startul unui nou trend: fără postări din vacanță! „Prea ne-au dresat ăștia cu social media”

Jorge tocmai s-a întors din a doua vacanță în Turcia din vara aceasta, unde și-a dorit să petreacă timp alături de familia lui, departe de telefon.

17 aug. 2023, 10:53
Jorge dă startul unui nou trend: fără postări din vacanță! „Prea ne-au dresat ăștia cu social media”
Jorge, prima vacanță fără postări

Jorge a petrecut o vacanță de vis în Turcia, la ultra all inclusive, alături de familia sa. Artistul a reușit să se întoarcă acasă cu patru kilograme în plus. Însă, un lucru foarte interesant și demn de lăudat este acela că Jorge a încercat să petreacă cât mai mult timp alături de familia lui și să stea cât mai departe de telefon.

Citește și: Drama lui Jorge. A avut o copilărie plină de scandaluri şi bătăi: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

Fără să vrea, cântărețul a lansat un nou trend – #farapostaridinvacanta!

„Prima vacanță fără postări…m-am relaxat o săptămână alături de soție și copii. Ceva ce nu mai făcusem de mult…mă rog…niciodată. Să las telefonul deoparte și să nu fac nicio postare din vacanță. Adevărul e că prea ne-au “dresat” ăștia cu social media. #farapostaridinvacanta”, a scris artistul pe Instagram.

Citește și: Jorge și soția lui, la un pas de divorț. Dezvăluirile făcute de artist: „Noi chiar ne-am despărțit”

De data aceasta, Jorge a fost în vacanță alături de soția lui, Ramona, și cei trei copii ai lor, David, Karina și Ilinca, fiica cea mare a soției artistului, dintr-o fostă relație, care a lipsit din prima vacanță în Turcia.

Întrebat dacă nu se teme că va porni o revoluție în rândul domnișoarelor care postează poze în costume de baie în vacanțe, artistul a răspuns:

Am avut o vacanță liniștită alături de copii. Am fost cu toți 3 copiii și am vrut să le acord toată atenția. Am făcut doar ce au vrut ei. Asta e trendul meu #farapostaridinvacanta. Să vă văd câte/câți rezistați. Eu mi-am propus să văd cât rezist! 

Am ales din nou Turcia pentru copii. E totul la îndemână, relaxare, plajă, entertainment, kids club, de toate”, a declarat Jorge pentru click.ro.