Jorge, ELIMINAT de la Survivor All Stars 2024! La televizor se confruntă cu provocările din Dominicană, în realitate se plimbă cu familia prin Capitală

Jorge ar fi fost eliminat de la Survivor All Stars 2024. Artistul nu s-ar mai afla în Republica Dominicană, ci s-a întors deja în România. Cum a fost surprins cântărețul.

29 feb. 2024, 10:54
Jorge, ELIMINAT de la Survivor All Stars 2024! La televizor se confruntă cu provocările din Dominicană, în realitate se plimbă cu familia prin Capitală
Jorge s-a întors în România, după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars

Recent, Jorge a acuzat probleme de sănătate în cadrul show-ului de la ProTV. Artistul ar fi părăsit deja competiția Survivor All Stars, provocare care și-a pus serios amprenta asupra sănătății sale. În timpul ultimei probe, din cauza epuizării fizice și psihice, concurentul s-a accidentat. Cântărețul s-a dezechilibrat și a căzut de pe o structură de lemn aflată la înălțime, accidentându-se grav la unul dintre genunchi.

Citește și: Jorge și Jador, război deschis la Survivor All Stars! Cei doi foști colegi și-au aruncat cuvinte dure: „Ești o rușine, bă!”

Jorge a fost apoi transportat de urgență la spital. În urma vizitei medicale, medicii l-au anunțat că va avea nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat Jorge în consiliul de eliminare.

Citește și: Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Între timp, Jorge a ajuns deja în România. Artistul a fost surprins petrecându-și timpul alături de familia sa. De curând, concurentul de la Survivor All Stars a fost surprins într-un parc din Capitală, împreună cu Ramona Prodea, soția lui, și copiii lor, potrivit spynews.ro.

Cuplul a fost surprins în timp ce se plimba prin Herăstrău. Profitând de vremea frumoasă, Jorge și soția au ieșit în parc cu cei mici. Alături de ei s-a aflat și bona. După câteva ore de stat la soare, aceștia au mers să ia masa în oraș. Chiar dacă s-a accidentat destul de grav, Jorge pare că se simte mai bine.