Jorge și Jador, război deschis la Survivor All Stars! Cei doi foști colegi și-au aruncat cuvinte dure: „Ești o rușine, bă!”

Jorge și Jador au devenit din parteneri în aceeași echipă, adevărați dușmani. O presupusă stretegie aleasă de Jorge l-a enervat la culme pe manelist, care a lansat acuzații grave.

28 feb. 2024, 23:46
Jorge și Jador, război deschis la Survivor All Stars! Cei doi foști colegi și-au aruncat cuvinte dure: „Ești o rușine, bă!”
Jorge și Jador, război deschis la Survivor All Stars! Cei doi foști colegi și-au aruncat cuvinte dure: „Ești o rușine, bă!”

Jador a aruncat cu acuzații dure la adresa fostului său coechipier, Jorge. Manelistul spune despre acesta că ar apela la o strategie deranjantă, și anume că se dă accidentat atunci când au loc jocurile de imunitate.

Citește și: Fiica lui Jorge își urmărește tatăl la Survivor All Stars. Alina Laufer: „E alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii”

Jorge și Jador, război deschis la Survivor All Stars

Jador nu s-a mai putut abține și a aruncat cuvinte dure la adresa lui Jorge, despre care spune că se dă lovit atunci când e vorba de jocurile de imunitate.

„Mie mi se pare super nașpa. Strategia asta de a nu juca în jocurile de imunitate am facut-o și noi. Așa făcea și la noi. Unii l-au crezut, unii nu. Ideea e că nu ni se pare corect ca el să se fofileze așa. A făcut așa cu noi, să nu intre la jocurile de imunitate, acum face la fel, nu intră în joc că știe că nu câștigă. Ești o rușine, bă!”, a afirmat Jador.

Jorge a simțit nevoia să se apere, spunând că el chiar le-a jurat colegilor să îl voteze în cazul în care pierd imunitatea din cauza lui.

„Eu nu trebuie să dau niciun drept la replică. Cum pe fier îl roade propria rugină, și pe om îl roade propria invidie. Eu nu spun nimic despr evoi niciodată, eu doar am reacționat la ce s-a spus. Nu mă interesează, sunt aici la All Stars, stau cât ține competiția. Este doar părerea ta. Vreți să mă băgați în dastea, să mă denigrați. Nu mă interesează ce credeți despre mine”, s-a apărat Jorge în fața acuzațiilor fostului său coleg.

Totul a început după ce Andrei Ciobanu ar fi auzit niște comentarii din partea lui Jorge, după ce a pierdut pe traseu.

„Pe ăsta nici măcar nu-l duce creierul că voi faceți caterincă de el”, spune Andrei despre Jorge. A urmat un adevărat război verbal între ei.

„De ce zici că nu mă duce creierul? Tu ești foarte inteligent? De ce faci aroganțe din astea?” se răstește Jorge la Andrei. â

„Tu ești inutil în competiția asta, nu faci nimic”, continuă Ciobanu, și el fost coleg de echipă al lui Jorge.

Citește și: Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”