Jorge, mărturisiri BOMBĂ despre fosta soţie. Motivul HALUCINANT al divorţului

Jorge a acceptat să vorbească pentru prima dată despre toate problemele dintre el şi fosta soţie, Alina Laufer.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 10:41
Jorge, mărturisiri BOMBĂ despre fosta soţie. Motivul HALUCINANT al divorţului

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a tot apărut în ultima perioadă pe la diferite emisiuni TV, unde susţinea că fostul ei soţ nu îi plăteşte întreaga pensie alimentară. Mai exact, Alina Laufer primeşte o pensie alimentară pentru întreţinerea fetiţei de doar 1500 de lei, în loc de 1000 de euro pe lună.

Invitat la emisiunea „Acces Direct„, cântăreţul a explicat că îşi iubeşte foarte mult fetiţa în vârstă de cinci ani, Karina, căreia îi asigură de fiecare dată cele mai bune condiţii de trai şi vacanţe scumpe, când are dreptul să o vadă.

„În ultima vreme am fost tinţa unor atacuri care nu sunt adevărate. Suma de 1000 de euro nu este pensie alimentară. Suma noi am hotarat-o în urma unei afaceri care a fost pe-o firmă în care noi am fost asociaţi. Firma a intrat în insolvenţă. Am rugat-o să ne vedem să discutăm despre asta de trei ori.

Pensia alimentară a fost de 1500 pe lei pe care noi am stabilit-o când am divorţat şi orele de vizitare, după care ea a insistat ca suma de 1000 de euro să fie trecută în hartii ca pensie alimentară. Eu eram disperat. Aş fi plătit şi 5000 pentru că nu o mai vedeam pe Karina. Am mers şi la poliţie de câteva ori. Când a văzut că nu sunt atât de fraier şi nu stau degeaba s-a mai potolit un pic.

Karina este sufletul meu şi nu pot sta foarte mult timp fără să o văd. Eu am plătit suma tot timpul şi am respectat şi programul. M-a intrigat că a început din nou să-şi facă reclamă pe spatele meu. Eu sunt un tip credul aşa şi iert. Am hotărât să trec peste tot ce s-a întâmplat”, a declarat Jorge.

Citeşte şi MASTERCHEF 2014 are o „Nouă Casnică”: I-a cucerit pe toţi juraţii de la Masterchef