Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România: „Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe”

Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România. Artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă din cauza problemelor grave de la picior, a părăsit competiția cu lacrimi în ochi.

09 feb. 2023, 22:58
Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România: „Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe”
Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România

Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România. Artistul a mărturisit că experiența „Survivor” a fost una extrem de plăcută, în ciuda ”bisericuțelor” între colegi. „Eu m-am simțit extraordinar, chiar nu m-a interesat cine și cu ce gânduri se transformă de la o zi la alta. Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe, chiar și eu eram parte dintr-una, la un moment dat. Rezonezi cu anumiți oameni și vrei să vorbești mai mult cu ei. Mă înțelegeam foarte bine cu Ștefi, Carmen și Remus. Apoi a venit Kamara și am avut ca subiect comun, copiii. Știam că oamenii folosesc cartea de a rămâne cât mai mult în competiție. Dar nu mă speria. Ca și în afara jocului, nu las pe nimeni să mă calce pe cap. Dacă am argumente, spun versiunea mea”, a povestit Jorge, potrivit Unica.ro.

Jorge, primele declarații după ce a părăsit Survivor România

Remus a fost unul dintre concurenții cu care Jorge avusese mici discuții în cadrul emisiunii „Ferma”. Cei doi au fost concurenți în show-ul de la Pro TV, în urmă cu câțiva ani. „Da, am avut o surpriză plăcută cu Remus. Înainte de a intra în competiție, am avut niște discuții în Fermă, pentru că el se asociase cu oamenii care m-au trimis la Duel, așa că aveam o oarecare pică pe el. M-a întrebat dacă supărarea a trecut, dar undeva era acolo.

Apoi, în competiție, Remus a fost unul dintre cei cu care am stat de vorbă o după-amiază întreagă, am făcut pace. Mi-au plăcut modul lui de a discuta, calmul, respectul reciproc și am simțit că nu are niciun interes să vorbească pe la spate. M-am ferit de oamenii care spun ceva în față și apoi discută altceva”, a mai spus fostul concurent „Survivor”, pentru sursa de mai sus.

Citește și: Drama lui Jorge. A avut o copilărie plină de scandaluri şi bătăi: „Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

Pentru colegii care au rămas în Repubica Dominicană, Jorge le-a dat un sfat, pentru a reuși să stea cât mai mult în competiție: „Să nu creadă nimic din ce spun ceilalți ?! De foarte multe ori, oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă. Oamenii migrează către cei care le dau confortul că nu-i vor nominaliza. E o migrație mai mare ca a păsărilor călătoare”.