Jose Mourinho, încântat de El Clasico: Cristiano Ronaldo şi Messi sunt fantastici

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat după remiza din El Clasico cu FC Barcelona, scor 2-2, că portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi sunt doi jucători fantastici.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 08:56
Jose Mourinho, încântat de El Clasico: Cristiano Ronaldo şi Messi sunt fantastici

„Am făcut un meci mare. Mi-a plăcut şi arbitrul, chiar dacă la un moment dat a comis o greşeală importantă. Ozil a făcut un meci mare. A terminat extenuat deoarece nu a fost nevoit să muncească atât de mult în acest sezon”, a declarat Mourinho.

În ceea ce priveşte problema Balonului de Aur, apreciez că ar trebui să fie interzis să se spună cine este cel mai bun jucător din lume. Evident, mi-ar plăcea ca acesta să fie Cristiano, deoarece face parte din echipa care a câştigat cel mai puternic campionat din lume. Dar Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sunt jucători fantastici„, a mai spus antrenorul Real Madrid.

FC Barcelona a terminat la egalitate cu Real Madrid, scor 2-2 (1-1), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a7-a a campionatului spaniol. Golurile Barcelonei au fost marcate de Messi, în minutele 31 şi 61, în timp ce pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 23 şi 66.