Jose Mourinho, prima reacţie după atacul violent al lui Adrian Mutu

Jose Mourinho a părut surprins de atacul fără precedent al fostului sau elev de la Chelsea, Adrian Mutu.

10 dec. 2015, 06:28
Jose Mourinho, prima reacţie după atacul violent al lui Adrian Mutu

Jurnalistii englezi au incercat sa afle ce parere are Jose Mourinho despre declaratiile lui Adrian Mutu si l-au rugat pe portughez sa le comenteze la finalul partidei Chelsea – FC Porto, din Champions League, disputata miercuri seara.

Mourinho „vizibil surprins” dupa cum au relatat englezii, a spus scurt ca nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect si a trecut rapid la urmatoarea intrebare.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu îl face praf pe Jose Mourinho: E o persoană falsă. Ca antrenor, e terminat

Cu numai cateva ore inainte, in presa britanica aparuse un interviu al lui Adrian Mutu, care l-a ataxcat violent pe fostul sau antrenor. Atacantul care evolueaza in prezent in India, la FC Pune City, a declarat ca Mourinho este un om fals, care nu este interesat de jucatorii sai, si a prezis finalul carierei celebrului tehnician dupa esecul din acest sezon de la Chelsea.

Adrian Mutu a fost dat afara de la Chelsea in toamna anului 2004, dupa ce a fost depistat ca fiind consumator de cocaina in urma unui control antidoping. Jose Mourinho, la vremea respectiva manager al londonezilor, ar fi ordonat testarea si tot el ar fi insistat pentru concedierea imediata a lui Adrian Mutu.