Jucătorii de la Twente se apără de gerul din România cu lenjerie intimă termală

Olandezii de la Twente sunt pregătiţi să facă faţă gerului din România. Aceştia au luat măsuri incredibile înaintea meciului cu Steaua.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 11:32
Jucătorii de la Twente se apără de gerul din România cu lenjerie intimă termală

Chiar dacă prognoza meteo asigură o îmbunătăţire a vremii, olandezii „suflă” şi în iaurt şi sunt pregătitţi pentru orice.
Twente a luat o serie de măsuri menite să diminueze gerul de la Bucureşti, potrivit Onlinesport.ro.

1. Jucătorii vor „încălţa” pe sub ghetele de fotbal pungi de plastic. „Căldura se menţine mai mult timp astfel. Este o măsură old fashion, dar dă roade”, a explicat un oficial al olandezilor.

2. Jucătorii vor primi 250 de euro în plus în diurna pentru Bucureşti. Se recomandă folosirea banilor pentru „cumpărarea unor echipamente de ski sau pentru haine termale” pe care le vor purta pe durata şederii în România.

3. Olandezii au comandat deja mai multe „pacheţele cu căldură” care vor fi folosite de jucători în adidaşi şi pe sub haine. „Picioarele sunt foarte importante. Dacă ele îngheaţă, atunci îngheaţă tot corpul şi nu mai ai niciun simţ. Pentru un fotbalist este foarte important să rămână încălzit. Aşa că le punem în picioare aceste pacheţele care îi încălzesc pe jucători”, a precizat membrul staff-ului medical de la Twente.

4. Jucătorii vor purta lenjerie intimă termală. Primul test va fi făcut cu Heracles, pentru că şi în Olanda temperaturile sunt destul de scăzute.

Partida dintre Steaua şi Twente se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22:05.