Judecătoare de la Caraş Severin, în vizorul ANI. Nu poate justifica suma de 275.000 euro

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei averi nejustificate în cazul unei judecătoare de la Tribunalul Caraş Severin. Mai exact, ANI a descoperit existenţa unei diferenţe nejustificate, de aproximativ 275.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Luminiţa Telbis împreună cu soţul. 

18 feb. 2015, 14:15
Judecătoare de la Caraş Severin, în vizorul ANI. Nu poate justifica suma de 275.000 euro

Inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Luminiţa Telbis împreună cu soţul, în perioada exercitării funcţiei publice, se arată într-un comunicat al ANI. 

Citeşte şi: AVEREA LUI VIDEANU: domeniu la Snagov de 5 milioane de euro, clădiri, terenuri, acţiuni şi conturi fără număr

Judecătoarea Luminiţa Telbis este soţia medicului Sebastian Telbi. Acesta din urmă a fost şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin.

Citeşte şi: Cu cât a crescut AVEREA lui Traian Băsescu în cei zece ani cât a condus România

El a fost trimis în judecată în anul 2014 pentru că ar fi luat mită de la peste 300 de pacienţi, cărora le-a eliberat ilegal decizii de pensionare pentru grad de invaliditate.