Judecătoarea Geanina Terceanu neagă relaţia cu Cristi Borcea

Judecătoarea Geanina Terceanu, care a fost condamnată pentru luare de mită pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor, neagă că ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea. Asta după ce săptămâna trecută, tot ea, a declarat că îi este dor de Borcea şi că are un copil cu el. Ulterior, judecătoarea a revenit şi a spus că declaraţia a fost făcută la nervi. 

RomaniaTV.net
12 apr. 2017, 06:21
Judecătoarea Geanina Terceanu neagă relaţia cu Cristi Borcea

„Am spuus ca am un copil cu borcea. am trimis presa la plimbare. atat timp cat realitatea juridica spune ca nu a fost nicio relatie de alta natura intre mine si borcea, cum putea sa existe un copil, nu?…în rechizitoriu este consemnat acea expresie ca ne-am placut… a fost o intalnire cum este cea intre mine si dumneavoastră, nu in sensul de… a nu se da o alta conotatie verbului a placea, intre doi oameni care discuta si atat”, a declarat Geanina Terceanu.

Săptămâna trecută, judecătoarea Geanina Terceanu spunea că îi este dor de Cristi Borcea:

„Îmi este dor de el. Am și un copil cu Borcea. Am un copil. Duceți-vă la mine la țară și vedeți, dacă tot sunteți așa de curioși. Eu vă întreb cine vă crește sau cine vă crește copilul? Vedeți câți bani am luat. Nu sunt 220.000 de euro. A trecut un an și jumătate. Nu știu ce mai vreți. O să vă iau locul la serviciu, asta o să fac”, a spus Terceanu.

Gianina Terceanu a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 6 luni de închisoare, sentinţă pe care a atacat-o la instanţa supremă. Ea este acuzată că a luat mită în schimbul achitării inculpaţilor din dosarul Transferurilor.