Au apărut IMAGINILE în care judecătorul bătăuş le „aplică o corecţie” angajaţilor unui magazin VIDEO

Imagini scandaloase cu judecătorul bătăuș din Argeş. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care şeful Secţiei Penale s-a luat la bătaie cu angajaţii unui magazin de bricolaj, chiar în parcare. Judecătorul s-a enervat că ar fi stat prea mult la coadă să închirieze o remorcă.

12 nov. 2013, 13:17
Au apărut IMAGINILE în care judecătorul bătăuş le „aplică o corecţie” angajaţilor unui magazin VIDEO

A devenit recalcitrant şi a sărit la angajaţii magazinului. El a mai fost implicat într-un scandal, în urmă cu câteva săptămâni, când s-a bătut cu doi poliţişti într-o benzinărie.

Chiar şi după ce a fost dat afară de paznici, el tot nu s-a potolit. La apariţia agenţilor de pază, judecătorul nervos a demarat în trombă şi a luat pe capotă un angajat. Este al doilea incident violent al său în ultima lună. Şeful secţiei penale de la Judecătoria Piteşti a avut acelaşi comportament faţă de poliţiştii de la Autostrăzi. La acest incident, magistratul a susţinut că poliţiştii au fost cei care au sărit la bătaie, după ce fiica lui i-ar fi numit pe aceştia miliţieni.

Magistratul este cercetat acum de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi riscă să fie suspendat din funcţie.

 

VEZI ŞI:

Descoperire uimitoare în Argeş. Ce au găsit poliţiştii în urma unui incendiu