Jules Bianchi, ultimele informaţii despre starea sa de sănătate. Anunţ oficial al familiei

Pilotul francez de Formula 1 Jules Bianchi, accidentat grav la Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka, se află în continuare într-o stare critică, dar stabilă, a anunţat familia, joi.

30 oct. 2014, 16:00
Jules Bianchi, ultimele informaţii despre starea sa de sănătate. Anunţ oficial al familiei

Se fac patru săptămâni duminică de la accidentul lui Jules, iar el rămâne în Mie General Medical Center din Yokkaichi„, a declarat familia lui Bianchi într-un comunicat postat pe site-ul echipei Marussia. „Condiţia sa continuă să fie caracterizată de personalul medical drept critică, dar stabilă„.

Citeşte şi Mărturie ŞOCANTĂ: „În fiecare zi ne aşteptăm la telefonul care să ne anunţe că a murit”

Jules Bianchi a fost spitalizat de la accidentul în care a fost implicat, lovind cu fragilul monopost un tractor, care avea ataşată o macara pentru ridicarea unor alte rămăşiţe ale unui monopost, la Marele Premiu al Japoniei din 5 octombrie.

Continuăm să fim încrezători datorită conştiinţei faptului că Jules a primit cele mai bune posibil îngrijiri la Mie General Medical Center, cu doctorii care au rămas tot timpul în contact cu neurochirurgii de la Universitatea La Sapienza din Roma şi cu profesorul Gerard Saillant, preşedintele Comisiei medicale a Federaţiei internaţionale de automobilism„, se mai arată în comunicatul familiei lui Jules Bianchi.

Citeşte şi Diagnostic DEVASTATOR pentru Jules Bianchi. 90 la sută dintre cazuri sunt mortale