Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorţ. S-a îngrăşat foarte mult

Julia Chelaru a ajuns de nerecunoscut, după ce s-a îngrăşat foarte mult. Dacă în urmă cu 20 de ani făcea parte din Trupa Sexxy și atrăgea toate privirile când își făcea apariția pe scenă, acum, lucrurile s-au schimbat radical. După divorțul de actorul Bogdan Jianu, artista pare transformată total.

25 ian. 2021, 22:58

Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorţ. Despărțirea de Jianu a fost una destul de grea, iar solista a suferit cumplit după ce ea și soțul ei de atunci au decis să pună punct relației lor.  Cântăreaţa a fost profund afectată de problemele prin care a trecut, punându-şi amprenta şi asupra corpului.

Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorţ

Julia Jianu s-a îngrăşat după divorţ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Însă, chiar şi cu câteva kilograme în plus, artista a rămas la fel de veselă și de plină de energie ca acum 20 de ani. Deși mulți au criticat-o pentru că a apelat la ajutorul medicului estetician, de-a lungul anilor, cântăreața pare să se simtă foarte bine în pielea sa.

Julia, pe vremea când poza sexy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atunci când și-a făcut debutul în muzica românească, Julia Jianu, pe atunci Chelaru, era una din componenta trupei Exotic, invidiată pentru talia și silueta ei. Înaltă, slăbuță și cu forme aproape perfecte, Julia Jianu cucerea atât admiraţia bărbaţilor, cât şi privirile femeilor.

Citeşte şi: Cătălina Ponor, poveste de iubire cu Bogdan Jianu, fostul soţ al Juliei Chelaru. „Se iubesc de doi ani”

Julia şi Bogdan au divorţat după 17 ani de relaţie

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în mare secret, după 17 ani de relație. Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit alinarea în brațele lui John.

M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte’, a declarat solista la acea vreme, pentru click.ro.

O altă lovitură după despărțire a fost, cel mai probabil, vestea că el și-a refăcut viața alături de o altă femeie, aceea fiind Cătălina Ponor.

Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune‘, declara Bogdan Jianu.


loading...