Jull Nicu de la Etno TV a aşteptat să devină bunic, apoi a închis ochii pentru totdeauna. Cu trei zile înainte ca artistul să se stingă, nora lui a născut o fetiţă

Artistul Jull Nicu, Iulian Niculae pe numele său real, s-a stins prematur, la doar 53 de ani, doborât de o boală a pancreasului. A plecat, însă, din această lume fericit, împlinit şi împăcat. Anul 2023 i-a adus cel puţin două motive de maximă bucurie.

26 aug. 2023, 14:57

Jull Nicu de la Etno TV a apucat să devină bunic înainte de a se stinge. Micuţa a văzut lumina zilei pe 22 august, cu trei zile înainte ca bunicul ei să plece în veşnicie. Din nefericire, Jull nu s-a butut bucura prea mult de nepoţică întrucât aceasta a ajuns acasă de la maternitate în după-amiaza zilei de 25 august, iar în seara aceleiaşi zile artistul a închis ochii pentru vecie.

Citeste si Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Jull Nicu de la Etno TV a aşteptat să devină bunic, abia apoi şi-a dat ultima suflare

Artistul Marian Hagiu, naşul fetiţei, a postat câteva poze superbe din după-amiaza zilei de 25 august, când micuţa a fost scoasă din maternitate şi dusă acasă.

Şi tot Marian Hagiu dăduse vestea naşterii micuţei în ziua de 22 august.

Cu trei luni înainte să moară, Jull a fost socru mare

Tot anul acesta, în luna mai, cu trei luni înainte de a se stinge, Jull Nicu fusese socru mare. Unicul său fiu, Dragoş, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Georgiana. Fotografii de la nuntă au fost postate de soacra mare, Cristinan Liliana Niculae.

După cum lesne se poate observa din aceste fotografii, Jull Nicu este complet schimbat. Lipsa câtorva zeci de kilograme este mai mult decât evidentă, iar faţa lui, altădată zâmbitoare, şi-a pierdut şi zâmbetul, şi strălucirea.

Citeste si Jull Nicu s-a stins din viaţă acasă, la 53 de ani. Artiştii din România sunt în stare de şoc

Şi mirele, Dragoş, a profitat de eveniment şi a făcut poze cu tatăl său, probabil ultimele poze pe care a mai apucat să le facă cu regretatul său părinte.

Interpreta suceveancă Laura Haidău, cumătra lui Jull, în stare de şoc

Artista Laura Haidău, care are o relație extrem de apropiată de familia regretatului prezentator, ne-a povestit printre lacrimi teribila veste.

Sunt momente foarte grele. Nu știu ce să zic, nu-mi găsesc cuvintele. Pentru noi, omul și cumătrul Jull a fost și va rămâne permanent în sufletul și în familia noastră. A făcut parte din viața noastră de peste două decenii, pe mine m-a ajutat necondiționat încă de la începuturile mele. E o durere imensă! Nu a vrut să arate nimănui că e bolnav și noi am sperat că va fi bine.

Vorbeam cu a mea cumătră în fiecare zi, o încurajam, speram și ne rugam la Dumnezeu în fiecare zi. Dar… asta este. Nu a vrut niciodată să stea la spital, voia acasă. Nu a fost absolut deloc internat. A murit lângă familia lui, lângă cei apropiați. I-a lipsit mult, mult publicul, de acolo se încărca și în momentul în care a aflat de boală s-a consumat și mai mult și suferea. În orice caz, familia lui a făcut tot ce s-a putut face. Doamne ajută tuturor, aveți grijă de voi!”, a declarat Laura Haidău, pentru Star Popular.