Junglă în Liga 1. Un fotbalist de la Petrolul a fost bătut în faţa stadionului

Unul dintre străinii care evoluează în Liga 1 a avut parte de o experienţă traumatizantă, fiind lovit de mai mulţi indivizi în faţa stadionului Ilie Oană, din Ploieşti

23 sept. 2015, 09:40
Junglă în Liga 1. Un fotbalist de la Petrolul a fost bătut în faţa stadionului

Mijlocaşul spaniol Fernando Velasco Salazar, de la Petrolul Ploieşti, ar fi fost agresat de mai mulţi indivizi la finalul întâlnirii de campionat cu CS Universitate Craiova, disputată duminică, şi pierdut de prahoveni cu scorul de 1-0.

Potrivit gsp.ro, incidentul s-a petrecut chiar în faţa stadionului, fotbalistul a fost lovit de mai multe ori şi a scăpat refugiindu-se înapoi la vestiare. De remarcat că Salazar este cel mai recent transfer al Petrolului, el ajungând la Ploieşti săptămâna trecută.

Potrivit oficialilor Petrolului, fotbalistul ar fi fost confundat de către agresori. „Din informațiile pe care le avem este vorba despre o neînțelegere verbală între respectivul jucător, care nu era îmbrăcat în echipament, și mai mulți ploieșteni, despre care nu știm dacă sunt sau nu suporteri. Aceștia l-ar fi confundat pe fotbalist cu un jucător al Craiovei.Incidentul nu a avut loc în incinta stadionului Ilie Oană„, a spus Ionuț Pană, ofiţerul de presă al FC Petrolul Ploieşti, pentru phon.ro.