„Jupiter Ascending”, marea surpriză a săptămânii din cinematografe

"Jupiter Ascending" sau în traducere "Ascensiunea lui Jupiter" este printre cele mai aşteptate pelicule ale lunii februarie. Criticii de film sunt siguri că odată cu premiera din cinematografe, premieră ce va avea loc pe data de 6 februarie, se va crea un adevărat fenomen care va determina ca filmul să fie printre cele mai bune ale anului.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 10:51
„Jupiter Ascending”, marea surpriză a săptămânii din cinematografe

Regizat de Andy Wachowski, „Ascensiunea lui Jupiter” are în prim plan evoluţia omenirii aflată în inferioritate cu Universul, care evoluează de la un minut la altul. Conflictul se declanșează datorită prezenței pe Pământ a unei femei, pe nume Jupiter, o emigrantă din Rusia, care este femeie de serviciu, dar care posedă acelasi bagaj genetic ca al unei puternice ființe extraterestre. Rolul personajului principal feminin este interpretat de celebra Mila Kunis.

După ce creatura extraterestră află de existenţa tinerei Jupiter, aceasta devine inamica principală a creaturii, care angajează un vânator de recompense să o ucidă. Asasinul, însă, se îndrăgostește de tânără și astfel începe o cursă pentru libertate plină de aventuri și amenințări.

Citeşte şi  Premiile Oscar: Opt filme au fost nominalizate la categoria cel mai bun film GALERIE VIDEO