Jupiter, planeta norocoasă, aruncă o lumină de bun augur asupra tuturor lucrurilor din calea sa

Marea conjuncție Jupiter-Uranus 20-21 aprilie 2024, după 83 de ani.  Luna aprilie activează energia expansiunii și inovației. Schimbări fără precedent la nivel de om și de societate.

15 apr. 2024, 17:35
Jupiter, planeta norocoasă, aruncă o lumină de bun augur asupra tuturor lucrurilor din calea sa

Jupiter și Uranus se unesc pentru o conjuncție rară și destinată pe 20-21 aprilie 2024. Deși această zi reprezintă punctul culminant al conjuncției, este vorba despre o energie de lungă durată care a fost prezentă în fundalul cerului nostru cosmic încă de la sfârșitul anului 2023. Vom continua să lucrăm cu această energie până în luna mai, înainte ca ea să se estompeze.

Jupiter și Uranus se întâlnesc la fiecare 14 ani, iar de data aceasta se vor uni la 21 de grade în Taur. Ultima dată când s-au întâlnit în Taur a fost în 1941, așa că este o energie foarte rară cu care lucrăm.

Jupiter și Uranus s-au întâlnit ultima dată în 2010, când au avut un dans rar între Pești și Berbec. Această perioadă a durat un timp neobișnuit de lung din mai până în octombrie 2010. Merită întotdeauna să te întorci să vezi ce teme se desfășurau în viața ta în acele luni. Nu că aceleași lucruri se vor întâmpla din nou, dar s-ar putea să te ajute să îți faci o idee despre tipul de energie care se desfășoară.

Jupiter, planeta expansiunii, și Uranus, planeta inovației
Jupiter este planeta expansiunii, abundenței, succesului și norocului. Este considerată planeta norocoasă și aruncă o lumină de bun augur asupra tuturor lucrurilor din calea sa. Jupiter ne poate ajuta, de asemenea, să ne concentrăm asupra imaginii de ansamblu și să ne entuziasmăm pentru viitor.

Uranus este planeta inovației, a schimbării și a trezirii. Este, de asemenea, considerată planeta viitorului și guvernează lucruri precum tehnologia și avansurile care ne pot conduce către o nouă revoluție. La un nivel mai personal, Uranus ne ajută să evocăm sentimente de libertate și autenticitate. Ne încurajează să rupem regulile, să eliberăm normele societale și să gândim pentru noi înșine.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Deoarece Jupiter este planeta expansiunii, când se întâlnește cu Uranus, va extinde toate aceste calități care ne vor ghida să intrăm mai mult în autenticitatea noastră și să gândim diferit despre lumea din jurul nostru. Uniunea acestor două planete poate aduce, de asemenea, avansuri pentru viitor, în special în domeniul tehnologiei.

Întâlnirea Jupiter și Uranus în Taur 2024
Întâlnirea dintre Jupiter și Uranus în Taur ne oferă mai multe indicii despre temele pe care le putem vedea. Taurul guvernează banii, agricultura și mediul, deci acestea sunt toate domenii care pot fi evidențiate sub acest tranzit.

S-ar putea să vedem unele inovații noi în ceea ce privește agricultura sau aprovizionarea noastră cu alimente. Tehnologia și finanțele se pot uni în moduri mai mari, iar un reflector poate fi îndreptat către starea mediului nostru.

Citeşte şi: Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Deși toate aceste efecte se vor activa sub tranzitul din 20-21 aprilie, putem considera această perioadă ca fiind plantarea unei semințe. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să trebuiască să așteptăm până când lucrurile au crescut înainte de a putea vedea cu adevărat cum funcționează această conjuncție.

De fapt, în 2031, când Jupiter și Uranus vor intra în opoziție unul cu celălalt, este în general momentul când începem să avem o idee mai clară despre cum acest tranzit ne-a modelat viețile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.