Juriul de la X Factor, acuzat de o concurentă din Moldova de remarci rasiste: M-am simţit ca ultimul om

X Factor. O concurenta de la concursul X Factor sustine ca a fost umilita de remarcile extrem de acide ale juratilor.

RomaniaTV.net
30 oct. 2014, 08:17
Juriul de la X Factor, acuzat de o concurentă din Moldova de remarci rasiste: M-am simţit ca ultimul om

X Factor. Roberta Filip, o tanara de 23 de ani din Iasi, face acuzaţii grave la adresa juriului de la X Factor. Fata a trecut cu brio de preselectiile din orasul natal si a fost chemata la Bucuresti pentru auditiile cu public.

Cand am pasit pe scena m-am simtit ca furnica. Horia Brenciu a luat-o in deradere pe Nicki Minaj, s-a facut ca nu o cunoaste desi este printre cele mai cunoscute cantareate din America, si a zis ca i se pare ca numele ei aduce cu „menaj”… Deja m-am simtit aiurea… s-a mai luat si de vestimentatia mea, cu toate ca eu nu puteam veni intr-o rochie si ca le cant lor rapp. 

Ceea ce m-a surprins pe mine cel ma tare a fost sonorizarea – a fost groaznica!!! Eu aveam negativul pregatit de acasa, mi-am cantat melodia si pe la petreceri, karaoke etc si nicaieri nu am mai auzi o sonorizare asa de proasta ca la ei! Nu intelegeam nimic din negativ! I-am rugat sa ma mai lase sa cant inca odata acapella, pentru ca pe altii i-au lasat, dar pe mine n-au vrut sa ma lase.

Citeşte şi: Horia Brenciu, mărturie ŞOC: ”Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu”

Cand am iesit de acolo, m-am simtit ca ultimul om, nu mi-a mai trebuit nimic… nu vroiam sa mai aud de ei sau de muzica o buna de vreme. Apoi Banica a zis la un moment dat: „Bai, da’ ce-i cu voi toti aici? Doar din zona Moldovei sunteti? S-a rasturnat autocaru’ cu… moldoveni aici?”. Adica ce-i cu replica asta, ca doar si cele doua sotii ale lui au fost tot moldovence… probabil are ciuda pe noi din cauza asta… dar nu trebuia sa zica asa ceva. Toate remarcile lor imi ramasesera in cap si m-au socat extraordinar de mult”, a povestit Roberta pentru WOWbiz.ro.