Jurnalişti România TV, AGRESAŢI la descinderile făcute la Petrolul Ploieşti VIDEO

Echipa România TV, agresată la descinderile făcute la Petrolul Ploieşti.

25 nov. 2014, 12:44
Jurnalişti România TV, AGRESAŢI la descinderile făcute la Petrolul Ploieşti VIDEO

Astfel, angajaţii i-au înjurat pe jurnalişti şi le-au lovit maşina cu un autobuz. Mai mult, porţile din metal transportate pe plafonul autobuzuilui erau cât pe ce să-l lovească pe un ziarist. Întreg incidentul a fost filmat. 

Citeşte şi Scandal în FOTBAL: Acţionarii FC Petrolul, duşi la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri

 

Citeşte şi Percheziţii la Petrolul Ploieşti într-un caz de evaziune fiscală. Prejudiciul de peste 15 milioane de euro

Şeful DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, a declarat că cei trei acţionari ai FC Petrolul Ploieşti, respectiv fraţii Daniel şi Nicolae Capră şi Marius Bucuroiu, au fost aduşi la sediul instituţiei pentru audieri, după ce procurorii au făcut percheziţii la domiciliile acestora şi la club, ridicând mai multe documente, potrivit Agerpres.

Conform site-ului oficial al clubului, Daniel Capră este preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, iar Marius Bucuroiu este directorul general.

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în luna februarie a anului 2012, o hotărâre prin care Daniel Capră, Alexandru Daniel Capră şi SC JIF SRL au preluat acţiunile SC FC Petrolul SA, deţinute până la acel moment de Liviu Luca, Florin Bercea, Eduard Alexandru şi Federaţia Sindicatelor Libere şi Independente (FSLI) Petrom.

Citeşte şi Percheziţii la Petrolul Ploieşti într-un caz de evaziune fiscală. Prejudiciul de peste 15 milioane de euro

Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, marţi, 25 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Constanţa, Prahova, Buzău, Sălaj, Giurgiu, Brăila şi a municipiului Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din 19 persoane şi specializată în infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul creat fiind de 15,4 milioane de euro.

Ancheta a fost declanşată ca urmare a unei sesizări primite de la Direcţia Generală Antifraudă care, potrivit lui Botnaru, a efectuat o serie de controale la clubul ploieştean.