Jurnalul Elenei B. (transcris de Simona T.): Jos labele de pe fundul iubit al lui soţul meu

Jurnalul Elenei B. (transcris de Simona T.) în Caţavencii.ro.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 12:20
Jurnalul Elenei B. (transcris de Simona T.): Jos labele de pe fundul iubit al lui soţul meu

Dragă jurnalule,

Simt că îmi pierd creierii din cauza la o chestie care mă înebuneşte: îmi place foarte mult să spăl vase, deoarece mă relaxeşte, dar îmi e foarte scârbă de ele, deoarece sunt murdare şi miros urât, a mâncare. Nu ştiu ce să fac ca să nu mai mă înebunească chestia asta. Cred că o să-l pun pe Syda să le spele când sunt murdare şi eu o să le spăl numai când sunt supercurate, ca să mă relaxesc.

Citește și: Cațavencii TV: Are Elena Udrea o relaţie cu Preşedintele de bloc?

Am văzut la televizor o sepie la o emisiune de sepii şi spunea un domn care comenta emisiunea că cică ea (sepia, nu emisiunea!!!!!!!!) conţinea cerneală. Ce interesant! Nu am ştiut, când eram eu mică şi scriam liniuţe şi bastonaşe cu cerneală, că cerneala este luată de la sepii. Nu am înţeles cum se scoate cerneala din sepie ca să se pună în stilouri, deoarece domnul acela nu a spus. Dar cred că o mulg.

Citește și: Top 3 părinți premianți la școală

Am avut un comflict cu doamna Daciana Sârbu, soţia lui domnul Ponta, deoarece dânsa a spus că eu ocup 3 locuri în avion, iar eu am spus că ocup decât numai unul, din cauză că îmi permite silueta, spre deosebire de doamna Ponta, care nu îi permite. Adică am făcuto grasă, din cauză că ştiu că nu este, dar pur şi sinplu nu am avut altă idee de jicnire.

Oare de ce i se spune „somn“ lui peştele care se cheamă „somn“, jurnalule? Probabil că ţi se face somnic de la el. Din cauza asta am inpresia că se mănâncă numai seara, înainte să mergi la nani, mai ales dacă ai insomnii.

Citeşte articolul complet pe Caţavencii.ro.