Jurnalul unei mame. I-a murit copilul în spital, iar doctorul şi-a pus uşă de termopan din şpagă

O mamă din Iaşi a notat într-un jurnal tot ce a văzut şi tot s-a întâmplat în spitalul unde micuţul ei de 8 luni a murit. A scris despre cele întâmplate încă din ziua în care s-a internat cu copilul.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 17:49
Jurnalul unei mame. I-a murit copilul în spital, iar doctorul şi-a pus uşă de termopan din şpagă

Femeia a scris despre lipsa filtrelor de la aparatul de hemofiltrare şi cum acest fapt a întârziat începerea tratamentului cu o jumătate de zi, relatează evz.ro.

Ea a povestit despre experimentele pe care medicii le-au făcut pe copilul ei pentru că nu ştiau să umble cu aparatul de intubare automată, pe care abia îl despachetaseră. A scris cum asistenta întreba: „Oare pe butonul acesta se apasă?”, în timp ce copilul ei să zbătea între viaţă şi moarte.

A scris despre răcnetele şefului de la Terapie Intensivă, dr. Florian Cristogel, şi despre cum acesta s-a îmbunat dintr-odată după ce i-a pus pe birou 900 de lei şi o sticlă de whiskey. După ce copilul a murit, medicul a motivat că banii au fost o donaţie şi că, din ei, a montat o uşă de termopan în clinică.

A scris despre cum şi-a văzut copilul dându-şi ultima suflare şi cum medicii de la „Sf. Maria” din Iaşi au ridicat din umeri, conducând-o uşurel spre ieşirea din spital.