Kanal D este gata să îngroape definitiv PRO TV! Cum plănuiește Dogan Media să fure toată audiența de la „Survivor România All Stars”

În urmă cu mai mulți ani, PRO Tv a pornit acest „război”, dat fiind că a postul din Pache Protopoescu a reușit să fure show Survivor de la trustul turcesc. Acum, ani mai târziu, Kanal D e pregătit să servească revanșa.

17 ian. 2024, 22:32
Kanal D este gata să îngroape definitiv PRO TV! Cum plănuiește Dogan Media să fure toată audiența de la „Survivor România All Stars”
Kanal D este gata să îngroape definitiv PRO TV! Cum plănuiește Dogan Media să fure toată audiența de la „Survivor România All Stars”

Cu ceva vreme în urmă, Pro TV reușea să „fure” show-ul cu cea mai mare audiență de la Kanal D, Survivor România, împreună cu prezentatorul acestuia. Acest transfer către postul de televiziune din Pache Protopopescu a lăsat Dogan Media fără cel mai popular concurs televizat al momentului. Totuși, se pare că acum Kanal D dorește să se revanșeze și să aducă în atenția telespectatorilor un nou show, filmat, de asemenea, în Republica Dominicană.

Citește și: Zanni și Jador, protagoniștii primului scandal din echipa faimoșilor la Survivor All Stars 2024: „Te duce capul la parșivități, nu ai cum să fii un om bun”

Primele sezoane ale Survivor România au fost difuzate pe Kanal D, atrăgând un public semnificativ. Cu toate acestea, începând cu sezonul 3, emisiunea s-a mutat la Pro TV, ceea ce a dus la o scădere uriașă a audienței pentru postul turcesc. Cu toate acestea, Kanal D intenționează să revină în forță cu un nou show de aventură filmat tot în Dominicană.

Recent, Kanal D a anunțat că lucrează la un nou show, ridicând standardele pentru acest tip de reality show. Un număr impresionant de 100 de concurenți se vor aventura într-o experiență care le poate schimba viața, având șansa de a câștiga cel mai mare premiu din istoria televiziunii românești, respectiv 1.000.000 de lei. Unul dintre cei 100 de concurenți va avea ocazia de a câștiga acest premiu și de a începe o nouă etapă în viață.

Concurenții vor fi aruncați pe o insulă din Republica Dominicană, unde vor trebui să elaboreze strategii, să-și facă prieteni, să treacă prin probe dificile și să facă tot ce le stă în putință pentru a avansa în competiție. Fiecare participant va lupta pentru el însuși într-o cursă de milioane.

Castingul pentru cei 100 de concurenți s-a încheiat, iar filmările pentru noul show de la Kanal D vor începe în curând. Acest lucru indică faptul că, în timp ce Pro TV transmite Survivor All Stars, Kanal D se pregătește să lanseze în competiție noul său show.

Pe de altă parte, în timp ce Kanal D se concentrează intens asupra noului show de aventură, Pro TV a demarat deja un nou sezon Survivor, unul special, în care participă concurenți cu experiență, care au trecut deja prin provocările din Dominicană. Survivor All Stars aduce în atenția publicului Faimoși și Războinici deja iubiți. Iată componența echipelor:

Echipa Faimoșilor va include în acest an: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Tabăra albastră a Războinicilor va fi alcătuită din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Citește și: Andreea Tonciu, lovită de unul dintre colegii de echipă la Survivor All Stars! Vedeta TV în lacrimi chiar din a doua ediție: „Trebuie să supraviețuim”