Kanal D pregătește o lovitură uriașă pentru Antena 1 și Pro TV! O nouă emisiune de aventură va rupe rating-ul în două

Antena 1 și ProTv vor avea parte de concurență serioasă în următoarea perioadă, deoarece Kanal D pregătește o emisiune de tip concurs-aventură, despre care se anunță ca va umbri total America Express și Survivor.

20 nov. 2023, 18:38
Kanal D pregătește o lovitură uriașă pentru Antena 1 și Pro TV! O nouă emisiune de aventură va rupe rating-ul în două
Kanal D pregătește o lovitură uriașă pentru Antena 1 și ProTv! O nouă emisiune de aventură va rupe raiting-ul în două

Kanal D pregătește cea mai mare bombă a televiziunii românești în acest an! Este vorba despre o nouă emisiune de tipul concurs-aventură, care va fi concurență directă pentru America Express și Survivor. Trustul pregătește cel mai mare experiment social televizat, iar Kanal D este deja bine cunoscut pentru faptul că de-a lungul timpului a reușit să redefinească modul în care suunt realizate reality-show-urile, având un cuvânt puternic pe piața media din România.

Citește și: Dani Oțil, prins de soție când „călca strâmb”, la Milano. Gabriela Prisăcariu a filmat și a făcut public tot: „Nu ți-e rușine, mă?”

De altfel, ei au demonstrat că sunt capabili să producă unele dintre cele mai explozive emisiune care urmăresc acest tip de format. Continuând tradiţia, Kanal D duce la un alt nivel ideea de reality de aventură şi repune în discuţie valori precum curajul, prietenia şi puterea de depăşire a limitelor.

Zeci de competițitori se vor aventura în necunoscut, pe o insulă paradisiacă, într-o cursă plină de dramatism, o luptă individuală pentru realizarea celor mai îndrăznețe visuri. Aceștia au șansa de a deveni înstăriți peste noapte, deoarece premiul pus la bătaie reprezintă cel mai mare oferit vreodată de o televiziune din România – 1.000.000 de lei! Curajul, adaptabilitatea, inteligența socială și abilitatea de a construi strategii vor fi cei mai importanți aliați în cea mai intensă și autentică provocare.

Toţi cei interesaţi să participe la cea mai intensă competiţie televizată sunt invitaţi să se înscrie la casting accesand  https://casting.kanald.ro/  .

Fă primul pas pentru a câştiga premiul cel mare şi a-ţi îndeplini cele mai îndrazneţe visuri, înscrie-te la casting! O insulă de cucerit, 1.000.000 de lei şi cea mai autentică şi intensă aventură a vietii tale te asteaptă!

Kanal D pregăteşte un nou reality de aventura! Miza e uriaşă: 1.000.000 de lei! Înscrie-te în cel mai intens experiment social din istoria televiziunii.

Citește și: Selly, refuzat de Dana Budeanu. Ce i-a cerut vlogger-ul celebrei vedete: „A fost respectuoasă atunci când ne-am întâlnit” VIDEO