Dani Oțil, prins de soție când „călca strâmb”, la Milano. Gabriela Prisăcariu a filmat și a făcut public tot: „Nu ți-e rușine, mă?”

Celebrul prezentator și soția lui au trecut printr-un moment sensibil, iar cauza a fost altă femeie. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plecat într-o escapadă la Milano, însă nu s-ar fi așteptat la un astfel de incident.

20 nov. 2023, 17:48
Dani Oțil, prins de soție când „călca strâmb”, la Milano. Gabriela Prisăcariu a filmat și a făcut public tot: „Nu ți-e rușine, mă?”
Dani Oțil, prins de soție când „călca strâmb”, la Milano. Gabriela Prisăcariu a filmat și a făcut public tot: „Nu ți-e rușine, mă?”

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, s-au bucurat de o scurtă escapadă romantică la Milano. Acolo, prezentatorul a fost prins pe picior greșit de partenera sa, care nu a putut trece cu vederea gestul făcut pentru o altă femeie, astfe că a filmat tot momentul.

Citește și: Dani Oțil dă de pământ cu copiii Andreei Esca! „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Dani Oțil, prins în fapt de soție

Gabriela și Dani Oțil formează un cuplu notoriu, foarte apreciat și urmărit, atât în mediul online, cât și în afara lui. Ultima lor poveste de spus fanilor s-a petrecut la Milano, în timpul unei escapade romantice, departe de agitația de acasă. Dorința lor a fost să mai petreacă puțin timp și singuri, fiind mai îndrăgostiți unul de altul ca oricând. Ajunși în Italia, cei doi au trăit un moment cel puțin interesant și foarte amuzant. Totul a fost împărtășit în mediul online cu urmăritorii lor.

În scurta excursie avută de cei doi amorezi în Italia, Dani și Gabriela s-au bucurat și de o sesiune de cumpărături în Galleria Vittorio Emanuele, locul unde nu doar vedetele internaționale, dar și orice iubitor de modă și cu dare de mână se aventurează entuziasmați. Acolo, Dani Oțil a lăsat tot de-o parte și a sărit în ajutorul unei alte femei, tot turistă, însă gestul lui nu a fost tocmai pe placul soției sale. Gabriela Prisăcariu a decis să imortalizeze momentul și și-a filmat soțul în timp ce îi făcea mai multe fotografii „inculpatei”, aceasta cel mai probabil dorindu-și poze într-una dintre cele mai celebre locații din Milano.

Modelul i-a reproșat prezentatorului că ei nu îi face la fel de multe poze, însă Dani Oțil nu s-a lăsat intimidat de glumele cu iz de critică ale soției sale și a continuat activitatea de fotograf de ocazie.

„Pentru mine nu faci poze aşa, dar pentru doamna îmbrăcată frumos… Nu ţi-e ruşine, mă? Ţi-a amorţit genunchiul, tataie, ridică-te! Mie nu îmi faci atâtea poze”, i-a spus Gabriela, râzând, prezentatorului matinalului de la Antena 1.

Citește și: Gabriela Prisăcariu este în doliu. Soția lui Dani Oțil a refuzat să creadă adevărul: „Nu am putut povesti nimănui”