Kanye West a izbucnit în lacrimi în timpul primei sale campanii prezidenţiale: „Aproape mi-am ucis fiica! Avea pastilele în mână”

Kanye West a izbucnit în lacrimi în timpul unui miting pentru lansarea campaniei sale prezidențiale, dezvăluind că el și soţia lui au dorit să facă avort atunci când Kim era însărcinată cu fiica lor, North. Cel care l-a făcut să se răzgândească a fost Dumnezeu.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 09:03
Kanye West a izbucnit în lacrimi în timpul primei sale campanii prezidenţiale: „Aproape mi-am ucis fiica! Avea pastilele în mână”

La două săptămâni de când şi-a anunţat candidatura la preşedinţie, Kanye West a ținut duminică prima sa campanie, în Carolina de Sud, purtând o vestă antiglonț.  „Nu-mi pasă dacă câștig sau nu președinția. Există persoane fără adăpost în fața magazinului Gucci. Îmi pasă de aceste lucruri. Și sunt în slujba lui Dumnezeu„, a declarat el.

Artistul a ţinut un discurs liber, fără să citească de nicăieri, punând accent pe subiectul avortului, povestind cum, în 2013, soţia lui Kim „avea pastilele în mână”, pentru a întrerupe sarcina. Însă a primit un semn de la Dumnezeu şi a simţit că fetiţa lor trebuie să se nască.

Citeşte şi Kanye West va spijini familia lui George Floyd! Ce sumă a donat acesta pentru educaţia fiicei de 6 ani

Prietena mea m-a sunat urlând, plângând. Și a spus că „sunt însărcinată”. Ea plangea. Ecranul meu a devenit alb-negru. Atunci L-am simţit pe Dumnezeu. Am sunat-o pe prietena mea și am spus că vom avea acest copil„, a povestit rapperul. El a strigat către mulțime: „Avea pastilele în mână”. Și s-a dezlănțuit, în lacrimi, în timp ce striga: „Aproape mi-am ucis fiica!”.

Kanye West a discutat destul de mult despre avort și a anunțat că dorește ca femeile să primească bani de la guvern pentru a avea copii, pentru a descuraja avortul. „Avortul ar trebui să fie legal, dar opțiunea de majorare maximă ar trebui să fie disponibilă. Toți cei care au un copil, obțin un milion de dolari sau ceva de genul acesta.”, a spus el.

El a mai spus că dorește să se întâlnească cu George Soros pentru a discuta despre construirea de case și cu Mark Zuckerberg, pentru a vorbi despre îmbunătățirea conectivității la internet în Africa.

Dar a șocat mulțimea când a spus că Harriet Tubman nu eliberează sclavii, ci „doar sclavii au mers să lucreze pentru alți oameni albi”.

Kanye West ar suferi de tulburare bipolară

O sursă a declarat pentru TMZ că rapperul ar suferi de tulburarea bipolară, o afecțiune despre care s-a vorbit deschis în trecut. În 2016, West a fost internat în spital după o „urgență psihiatrică” și a fost obligat să anuleze 21 de concerte.

Politica, America, Trump, Biden și Kanye West nu ne pot elibera. Singurul lucru care ne poate elibera este să ascultăm regulile care ne-au fost date ca țară promisă”, a spus el mulţimii.