Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”

Karmen Simionescu are o fetiță superbă pe nume Sofia care deși are doar patru ani știe ce vrea să devină atunci când o să crească. În ciuda faptului că mama și bunicul ei au trăit toată viața în lumina reflectoarelor, se pare că nepoata lui Adi Minune nu este atrasă de showbiz.

05 apr. 2023, 10:23
Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”
Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită.

Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Chiar dacă majoritatea oamenilor tind să creadă că Sofia va călca pe urmele mamei și a bunicului său, ei bine, micuța a dezvăluit că vrea să îmbrățișeze o altă meserie.

Citește și Karmen Simionescu, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă fiica lui Adrian Minune

Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare

Recent, nepoata lui Adi Minune a dezvăluit că vrea să devină doctor atunci când va crește mare. La auzul acestei declarații Karmen Simionescu s-a declarat puțin șocată, însă nu îi displace această idee.

”Tu știi că trebuie să mergi la foarte multă școală și să înveți foarte mult? Ești pregătită?”, a întrebat-o Karmen pe micuța Sofia care a răspuns imediat afirmativ, potrivit WOWbiz.ro.

Karmen Minune este o mămică tânără și fericită și chiar dacă Sofi este destul de mare, vedeta a dezvăluit că nu își dorește în prezent, un al doilea copil.

„Mi-a și zis deja că își dorește o surioară și mai sunt momente așa prin casă când vine și îmi spune ‘Mami, ai un bebe’ și mă pupă pe burtă și îi zic ‘Nu, nu am’. Pentru moment, eu personal nu îmi doresc, dar Sofi își dorește foarte mult și soțul la fel. Chiar și mama mi-a spus că dacă mai stau, la un moment dat parcă nu mai vrei să o iei iar de la capăt când copilul se face destul de mare să te înțelegi cu el bine de tot. La un moment dat nu o să mai vrei să o iei de la capăt cu biberoane, pamperși, cu tot ce înseamnă un copil. Deci, pentru moment nu”, a declarat Karmen Minune. 

Carmen Simionescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu sora ei

Carmen Simionescu este în culmea fericirii. Artista a anunțat că va fi nașa fetiței surorii sale Adriana, care urmează să nască în curând.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a dezvăluit că este onorată și emoționantă că sora sa mai mică a ales-o să îi boteze primul copil.

Mai mult, Carmen a mărturisit că nu îi vine să creadă că sora sa mai mică cu care are o relație foarte specială va deveni mamă.

„Mai are puțin și naște. Suntem emoționați cu toții pentru că încă nu accept ideea, nu știu, creierul meu nu acceptă ideea că sora mea mai mică are bebe și suntem alături de ea cu tot ce putem. Da, eu voi fi nașa copilului și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Carmen Simionescu, pentru Antena Stars.

Chiar dacă iubește enorm de mult copii, Carmen Simionescu a mărturisit că nu se grăbește să aducă pe lume un al doilea copil pentru că programul său este destul de încărcat și nu i-ar fi ușor să se ocupe de doi pitici deodată.

„Toată lumea mă întreabă asta, nu știu ce e cu întrebarea asta. Când vă căsătoriți toată lumea zice să faceți un copil, după ce îl faceți pe primul zice toată lumea ”Hai să îl faceți și pe al doilea”. Stați puțin, lăsați-mă puțin să respir și eu. Mi-ar fi greu cu doi, că îmi doresc din tot sufletul să nu fac un copil și să i-l las mamei, îmi doresc să fiu acolo pentru ei”, a mai spus Carmen Simionescu.

Citește și Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă: „A crezut că-l păcălesc, mi-a zis că e al lui Karmen”