Karmen Minune, despre coşmarul trăit. Părăsită de soţ şi cu fetiţa luată, artista a izbucnit în lacrimi: „A fost foarte nasol”

Karmen Minune a trecut printr-un coşmar şi le-a povestit internauților că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit în lacrimi.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 13:21
Karmen Minune, despre coşmarul trăit. Părăsită de soţ şi cu fetiţa luată, artista a izbucnit în lacrimi: „A fost foarte nasol”

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând.

Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea.

Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim, a spus artista pe Instagram.

Citeşte şi Adrian Minune, momente de groază! Manelistul, mutilat pe viaţă: „M-am speriat, ţâşnea sângele!”

Fiica lui Adrian Minune a vorbit despre divorţ

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a vorbit într-o emisiune tv despre zvonurile conform cărora ar fi în pragul divorțului.

Karmen și Bogdan Căplescu au împreună o fetiță, iar în ultimul timp nu au mai apărut în fotografii împreună, fapt ce a dat naştere la fel de fel de speculații, despre un iminent divorţ.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a clarificat însă situația, în direct la tv. Dacă ar fi să-i dăm crezare, se pare că soțul ei își dorește mai multă intimitate și nu vrea să fie în lumina reflectoarelor, așa că i-a propus artistei să șteargă toate pozele cu el de pe rețelele de socializare.

Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta! Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea. Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez. Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii„, a declarat Karmen, la Antena Stars.