Karmen Simionescu a decis să meargă la preot cu soțul ei. A rămas șocată de ce i-a putut spune părintele, în fața bărbatului pe care îl iubește. ”Am trecut prin multe”

Karmen Minune nu mai are nevoie de introducere, ea fiind una dintre cele mai cunoscute femei din România. Asta nu doar pentru talentul său vocal, ci și pentru că este fiica lui Adrian Minune. Recent, aceasta a mers la preot cu soțul său și a rămas surprinsă de ce i s-a spus la biserică. Vezi mai jos.

29 mart. 2024, 16:22
Karmen Simionescu a decis să meargă la preot cu soțul ei. A rămas șocată de ce i-a putut spune părintele, în fața bărbatului pe care îl iubește. ”Am trecut prin multe”

Karmen Minune nu mai are nevoie de introducere, ea fiind una dintre cele mai cunoscute femei din România. Asta nu doar pentru talentul său vocal, ci și pentru că este fiica lui Adrian Minune.

Recent, aceasta a mers la preot cu soțul său și a rămas surprinsă de ce i s-a spus la biserică.

Citește și Karmen Simionescu, de urgență la spital. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune. ”O nenorocire”

„Eu cred foarte tare în Dumnezeu, cred în preoți, cred în legea atracției. Sunt o femeie foarte spirituală. La un moment dat, soțul meu îmi zice: „mergem la părintele Ciprian”. Părintele Ciprian te primește și îți spune ce știe el că trebuie tu să auzi. Și soțul meu îmi zice: „să asculți ce zice și să faci ce zice”. I-am zis: „ok, bine”.

Mergem la biserică și îi spune preotul: „ai o femeie foarte puternică lângă tine! Ascultă de ea! A trecut prin multe și știe foarte bine ce are de făcut și ce vrea de la viața ei.

Nu te mai certa cu ea!” Am plecat de la preot și i-am zis: „gata, acum trebuie să faci ce a zis!” Cred cu tărie că sunt o femeie puternică pentru că am trecut prin multe și am făcut să pară ca și când nu s-au întâmplat prea multe”, a zis Karmen Minune.

”Ne-am cam distanțat”

Mulți nu știu, însă Karmen Minune și soțul ei au fost în depresie, motiv pentru care au avut nevoie să se liniștească în casa Domnului.

Printre altele, artista a mărturisit că a făcut terapie de cuplu cu tatăl copilului ei.

„A fost foarte lung traseul până să-mi revin pentru că și soțul meu a fost în depresie într-o perioadă. Bărbații acceptă mai greu când au o perioadă de depresie.

La mine s-a declanșat depresie pe ideea: „ce fac eu cu viața mea?”, iar la el s-a declanșat pe ideea „ok, sunt soț, iar acum trebuie să întrețin și o femeie și un copil. Trebuie să fiu acolo și la bine, și la rău”.

Am fost amândoi în depresie în același timp, dar bine el nu acceptă asta. El zice că nu a fost în depresie. Am mers la terapeut după ce am născut. Ne-a ajutat terapia de cuplu.

Te-ar putea interesa și Karmen Simionescu, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă fiica lui Adrian Minune

Ne-am cam distanțat pentru că eu eram tot timpul cu copilul, el fiind tot timpul cu ale lui. Ne vedeam doar seara, fumam o țigară împreună și gata.

Între timp, a intervenit soacra mea și ne-a ajutat să avem și noi timpul nostru. Nu am fost bine pentru că eu simțeam nevoie de mama mea”, a mai zis Karmen Minune la podcastul Ilincăi Vandici.