Karmen Simionescu, de urgență la spital. Ce a pățit fiica lui Adrian Minune. ”O nenorocire”

Karmen Simionescu nu mai are nevoie de introducere, ea fiind una dintre artistele celebre din România. Fiica lui Adrian Minune a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un mic accident. Cântăreața a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Vezi mai jos toate detaliile.

10 feb. 2024, 08:28

Karmen Simionescu nu mai are nevoie de introducere, ea fiind una dintre artistele celebre din România. În momentul de față, fiica lui Adrian Minune trece prin momente dificile, pentru că a suferit un incident neplăcut. Cântăreața a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Vezi mai jos toate detaliile.

Citește și Motivul pentru care Adrian Minune nu este înalt. Karmen a mărturisit boala de care suferă tatăl ei

Chiar la final de săptămână, Karmen Simionescu a ajuns la spital. Fiica lui Adi Minune a ajuns la camera de gardă de la spital. Din neatenție, artista a reușit să își prindă degetul în ușa de la mașină.

Deși la prima vedere pare un incident infim, în realitate, lucrurile s-au complicat în câteva minute.

Karmen a postat pe contul ei de Instagram ce a pățit, povestindu-le fanilor săi unde se află vineri seara, cu siguranță nu în vreun restaurant, ci la camera de gardă.

Deși a avut o zi bună, unele lucruri sunt imprevizibile. Astfel că, și-a trântit ușa de la mașină pe deget și în loc să deschidă ușa pentru a-l scoate, aceasta a ales să își tragă degetul. Ce a urmat apoi a fost cu adevărat dureros, a explicat ea.

”Ceva trebuie să se întâmple”

Karmen Simionescu a ajuns la urgențe. Și mai rău de atât, medicii i-au dat doar două variante, care mai de care mai dureroase. Prima dintre ele era ca unghia să fie trasă cu un clește.

Cea de a doua în schimb era să o lase astfel încât să se urmărească dacă va apărea sau nu o infecție.

„Ca de fiecare dată când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple. Și astăzi, eu, pentru că sunt cea mai deșteaptă femeie de pe întreaga planetă, mi-am trântit ușa de la mașină pe deget. Mai are rost să vă zic că eu în loc să deschid ușa, mi-am tras degetul din ușă? Nu mai are rost. Și că am fost la urgență(n.r. la spital) pentru această nenorocire?!

Citește și Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”

Și variantele erau următoarele: unu, hai să tragem unghia cu cleștele, s-o dam jos sau doi, hai să stăm așa, să vedem dacă se infectează. Am zis că o să fac un jurnal, dar se pare că viața mea este în fiecare zi o provocare și nu pot să țin pasul, să mă filmez la fiecare treabă”, a povestit fiica lui Adi Minune, pe pagina ei de Instagram.