Karmen Simionescu, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă fiica lui Adrian Minune

Karmen Simionescu are o siluetă de vis de care e foarte mândră, iar recent le-a dezvăluit urmăritoarelor sale cum reușește să se mențină în formă.

24 mart. 2023, 12:23
Karmen Simionescu, secretul siluetei sale de invidiat. Cum se menține în formă fiica lui Adrian Minune

Toată lumea se întreabă cum reușește Karmen Simionescu să arate așa bine, ce mănâncă într-o zi obișnuită și dacă face sport. Artista le-a spus fanilor care sunt secretele ei.

„Mă stresez foarte tare. Nu dau sfatul ăsta, că poate vă crește păr alb și nu e ok. Dar, sunt o persoană foarte activă și chiar dacă am zile în care stau în casă și nu fac fizic nimic, mă tot gândesc la chestii și tot timpul îmi caut lucruri creative de făcut. De exemplu, când eram mică, nu aveam niciun fel de activitate în muzică.

Citește și Karmen Simionescu este din nou gravidă? Ce spune despre nunta cu Bogdan: „Vreau să pice așa flori din cer”

Eu îmi căutam imagini de pe internet și îmi imagina cum vor arăta scenele mele, cu designul meu, scene pe care eu o să cânt peste tot în lume. Tot timpul mi-am ținut visele aprinse, flacăra aia tot timpul acolo și multă pasiune pentru ceea e fac.”, a declarat Karmen Minune.

Karmen Minune reușește să se mențină în formă și să aibă o carieră artistică de succes, în același timp, să fie foarte implicată în viața de familie. O are pe Sofi, o fetiță de patru ani, care de ceva vreme îi tot spune că își mai dorește un frățior sau o surioară.

„Mi-a și zis deja că își dorește o surioară și mai sunt momente așa prin casă când vine și îmi spune ‘Mami, ai un bebe’ și mă pupă pe burtă și îi zic ‘Nu, nu am’. Pentru moment, eu personal nu îmi doresc, dar Sofi își dorește foarte mult și soțul la fel. Chiar și mama mi-a spus că dacă mai stau, la un moment dat parcă nu mai vrei să o iei iar de la capăt când copilul se face destul de mare să te înțelegi cu el bine de tot. La un moment dat nu o să mai vrei să o iei de la capăt cu biberoane, pamperși, cu tot ce înseamnă un copil. Deci, pentru moment nu.”, a mărturisit Karmen Minune, la WOWnews.

Citește și Cum a reacţionat Adi Minune când a aflat că fiica lui, Adriana, este gravidă: „A crezut că-l păcălesc, mi-a zis că e al lui Karmen”