Motivul pentru care Adrian Minune nu este înalt. Karmen a mărturisit boala de care suferă tatăl ei

Toată lumea îl cunoaște pe Adrian Minune de foarte mulți ani. Manelistul a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, bucurându-se de un succes de proporții. Chiar și așa, mulți nu știu de ce Adrian Minune nu a mai crescut în înălțime. Fiica lui a vorbit pe larg despre acest subiect, așa că, iată toate detaliile!

27 nov. 2023, 14:35

Adrian Minune se poate mândri cu o familie foarte frumoasă și demnă de invidiat, însă de-a lungul anilor a tot evitat să vorbească despre viața lui personală, astfel că a fost destul de discret și privind înălțimea lui.

Citește Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice: „Momentul adevărului a sosit”

Karmen Simionescu a fost invitată recent în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit pe larg despre viața ei personală, de la familie și până la afacerile sale.

De asemenea, a dat și câteva detalii personale și mai puțin știute despre tatăl ei.

Mai precis, artista a spus inclusiv de ce Adrian Minune nu a mai crescut în înălțime, explicând că s-a confruntat cu numeroase glume deloc plăcute pe seama acestui aspect.

„Tata nu are niște probleme, pur și simplu are niște glande care nu s-au dezvoltat, dar el nu are nicio problemă cu asta. Dacă ar fi fost în vremea noastră, ar fi existat niște injecții care ajută să crească glanda respectivă.

Deci nu e o malformație. Asta e emblema lui. Tata tocmai din cauza staturii lui și din cauză că a fost ăla micu în copilărie, care analiza tot, care vedea tot.(…) Se uita la lăutarii ăia vechi cum cântă și a furat meserie”, a povestit Karmen Simionescu, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Karmen, violentă cu persoanele care făceau mișto de tatăl ei

Karmen Simionescu a mărturisit că tatăl ei nu are probleme de sănătate, iar faptul că nu a mai crescut în înălțime este din cauza unor glande care nu s-au dezvoltat suficient.

Te-ar putea interesa și Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, concediu de coşmar alături de soţul său: „A fost vacanţa cea mai naşpa”

Artista a mai precizat și faptul că, atunci când era Adrian Minune era încă în creștere, nu existau soluții pentru această afecțiune, însă în zilele de azi sunt.

Pe lângă toate acestea, fiica lui Adrian Minune a povestit și întâmplări care au avut legătură cu statura tatălui său, iar în acele momente, Karmen se abținea cu greu să nu reacționeze din impuls.

„Mă deranjau glumele când eram mică, legate de înălțimea lui, îți dai seama. Tata a avut o viață dificilă, iar el la cât de orgolios este, dacă ar fi fost înalt nu ar fi fost bine pentru nimeni.

Nu vrei să vezi cum se dezlănțuie iadul câteodată. Esențele tari se țin în sticluțele mici, tata ar fi făcut războaie dacă ar fi fost înalt!”, a continuat artista.

„La un moment dat mi-a zis o vecină: Tac-tu ăla piticu’. Mamă, am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile. Am lovit-o rău, i-am dat o palmă. Nu am mai dat în nimeni niciodată.

N-ai voie să zici așa ceva. Ai ceva cu mine, ai ceva cu sor-mea să zici că suntem copii și că ne jucăm, dar ce legătură are tata? Și pur și simplu mi-a plecat mâna”, a declarat Karmen, în podcast-ul Acasă la Măruță.