Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a terminat semestrul 1 al clasei a X-a cu media 9,63: „Strălucirea din ochii ei e fericirea noastră”

Fiica lui Iosif Rotariu a trecut, de-a lungul timpului, prin mai mult de 50 de operaţii, iar altele o aşteaptă în viitor, dar Kassandra a dovedit un curaj ieşit din comun şi între timp îşi face mândri părinţii zi de zi.

19 ian. 2022, 12:53
Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a terminat semestrul 1 al clasei a X-a cu media 9,63: „Strălucirea din ochii ei e fericirea noastră”

Kassandra urmează cursurile Liceului William Shakespeare din Timişoara şi are rezultate excepţionale la învăţătură, obţinând pe primul semestru al clasei a X-a media 9,63. Tânăra este pasionată de lectură şi citeşte atât în engleză, cât şi în franceză, pe care a învăţat-o în lungile perioade când a fost internată în Franţa.

„A terminat primul semestru cu media 9,63, una dintre cele mai bune din liceu. Și, în plus, fericirea e cu atât mai mare cu cât ea e la Liceul Teoretic William Shakespeare din Timișoara, unul dintre cele mai bune centre de învățământ din oraș.

E o mare bucurie pentru noi, ca părinți, dar și pentru ea. E o fată care studiază mult, vorbește din ce în ce mai bine engleza și franceza”, spune, cu bucurie în glas, Iosif Rotariu, pentru Sport.ro.

Iosif Rotariu spune că fiica sa are şi talent la scris, mai ales poezii: „Ni le recită a doua zi. Ne bucură că are această pasiune”.

Iosif Rotariu preferă să nu mai povestească despre problemele de sănătate prin care a trecut Kassandra de teamă să nu mai răscolească durerea. „E bine acum Kassandra, crește… Sănătatea e cea mai importantă. Strălucirea din ochii ei e bucuria noastră”.

La 18 ani, Kassandra va fi obligată să-și schimbe proteza de la picior. A înfruntat momente de calvar, așa că nimic nu-i mai poate inhiba elanul. Destinul i-a scos în cale familia Rotariu. Știe că are susținere totală.

Până atunci o așteaptă noi provocări la Liceul William Shakespeare din Timișoara și nenumărate cărți de pe rafturile bibliotecii. „Încă nu ne-am gândit ce facultate va urma, dar știm că va alege bine. Noi o susținem în tot ce face”, încheie Iosif Rotariu.

Citeşte şi: Giovanni Becali îl desfiinţează pe Djokovic: „Disperarea lui m-a lăsat cu un gust amar. A stat ca un ţigan să se certe cu ei”