Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Imaginile de colecție cu care ducesa de Cambridge și-a serbat ziua de naștere FOTO VIDEO

Kate Middleton a împlinit 40 de ani şi alături de soţul ei, Prinţul William, a publicat pe Instagram trei imagini realizate de celebrul fotograf italian Paolo Reversi.

10 ian. 2022, 15:35

Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Ducesa de Cambridge poartă creaţii Alexander McQueen şi cercei care i-au aparţinut prinţesei Diana. Cele trei noi portrete fotografice au fost realizate la Kew Gardens în noiembrie 2021.

Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Imaginile de colecție cu care ducesa de Cambridge și-a serbat ziua de naștere

„Aceste noi portrete publicate pentru a celebra 40 de ani vor fi expuse public în trei locuri: la Berkshire, St Andrews şi Anglesey, în cadrul expoziţiei National Portrait Gallery de la Londra intitulată „Coming Home”, înainte de redeschiderea muzeului în 2023″, se arată pe contul de Instagram al ducesei de Cambridge.

Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO

Fotografiată în diferite rochii Alexander McQueen, Kate Middleton a pozat pentru fotograful de modă Paolo Roversi, care a lucrat cu vedete precum Naomi Campbell şi Kate Moss şi a descris fotografia ducesei drept „un moment de pură bucurie”. În singura imagine colorată a seriei, Kate Middleton poartă o rochie roşie asimetrică McQueen cu un umăr, cercei împrumutaţi de regină şi o coafură deschisă, cu bucle largi, în timp ce are o ipostază lejeră cu mâinile în buzunarele rochiei. Celelalte două fotografii au fost în monocrom.

Prinţul George a împlinit 8 ani. Kate Middleton a dezvăluit o nouă imagine cu primul născut