Prinţul George a împlinit 8 ani. Kate Middleton a dezvăluit o nouă imagine cu primul născut

Prinţul George a împlinit 8 ani, iar părinţii lui, prinţul William şi soţia lui, Kate, au dezvăluit o nouă imagine cu primul lor născut, cu ocazia zilei sale de naştere. Fotografia a fost realizată de mama lui şi îl arată pe copil aşezat pe capota unei maşini.

22 iul. 2021, 08:26
Prinţul George a împlinit 8 ani. Kate Middleton a dezvăluit o nouă imagine cu primul născut
Prinţul George a împlinit 8 ani

Prinţul George a împlinit 8 ani. Kensington Palace a transmis că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni, în Norfolk, estul Angliei, unde familia îşi are reşedinţa din afara Londrei. Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William.

Prinţul George a împlinit 8 ani

Prinţul George a împlinit 8 ani

George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale, potrivit News.ro.

Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el şi au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.

Citeşte şi: Kate Middleton a împrumutat cerceii Reginei Elisabeta a II-a în ultima sa vizită oficială. Imagini cu Ducesa în simulator VIDEO

Kate Middleton s-a autoizolat, din cauza Covid

Kate Middleton s-a autoizolat, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID. Ducesa nu are simptome, anunţă Palatul. Însă, ea va sta în autoizolare, conform restricţiilor anti-COVID, conform mirror.co.uk.

Recent, Alteţa Sa s-a vaccinat, pe 29 mai 2021, fiind ultimul membru al familiei regale care a fost imunizat. Palatul Kensington anunţă că va reveni cu informaţii despre starea soţiei prinţului William.

În urmă cu câteva săptămâni, Kate Middleton s-a întâlnit cu Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite şi au vizitat împreună o şcoală din comitatul britanic Cornwall, unde au discutat cu specialişti din domeniul educaţiei, cu prilejul summitului G7. Ducesa de Cambridge i-a mărturisit soţiei preşedintelui american, Joe Biden, că este nerăbdătoare să o întâlnească pe Lilibet, nepoţica ei venită pe lume în urmă cu o săptămână, deoarece nu a reuşit să o vadă decât prin apel video.