Kate Middleton a încălcat protocolul regal de două ori într-o singură zi. Cum a apărut în public soţia Prinţului William VIDEO

Ducesa de Cambridge, Catherine, a încălcat protocolul de două ori într-o singură zi în timp ce îndeplinea sarcini regale. Un material pe această temă a fost publicat de Daily Mail .

10 feb. 2022, 10:30
Kate Middleton a încălcat protocolul regal de două ori într-o singură zi. Cum a apărut în public soţia Prinţului William  VIDEO

Kate Middleton a vizitat centrul social Parents and Communities Together (PACT) din Londra, unde a discutat cu voluntarii organizației și a participat la un master class culinar cu copiii și părinții acestora. Vedeta a purtat pantaloni LK Bennet negri strâmți și un tricou de aceeași culoare, precum și o jachetă gri Smythe și pantofi Gianvito Rossi.

Daily Mail a atras atenţia asupra imaginii soţiei Prinţului William şi au remarcat că aceasta a neglijat două puncte importante din codul vestimentar urmat de membrii familiei regale. primul aspect este că Ducesa Kate a purtat o ținută aproape complet neagră, iar al doilea este că s-a îmbrăcat în pantaloni skinny.

Citeşte şi Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Imaginile de colecție cu care ducesa de Cambridge și-a serbat ziua de naștere FOTO VIDEO

Jurnaliştii specialişti în obiceiurile casei regale Se observă că se obișnuiește să poarte haine negre doar în caz de doliu.

Ţinuta cu care Ducesa Kate a încălcat protocolul

Nu este prima dată când Kate Middleton încalcă regulile protocolului. În octombrie 2020, ea a apărut pe Twitter, la o ceremonie online de decernare a premiilor pentru câștigătorii competiției Wildlife Photographer of the Year, îmbrăcată în negru. Regina Elisabeta a II -a aproape că nu poartă niciodată negru la evenimente regale, altele decât înmormântări.

Citeşte şi Emma Răducanu, partidă de tenis cu Kate Middleton: „Foarte impresionantă” VIDEO