Kate Middleton ar putea deveni mamă cu zece zile mai devreme. Află de ce

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, ar putea naşte cu zece zile mai devreme decât era socotit, s-a aflat, marţi, din presa britanică.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 20:37
Kate Middleton ar putea deveni mamă cu zece zile mai devreme. Află de ce

Unii cred că ducesa de Cambridge ar putea naşte, într-adevăr, mai devreme de data anunţată iniţial, de 13 iulie, de către Palatul Buckingham după ce s-a aflat că soţia prinţului William, Kate Middleton, este însărcinată, dar susţin că familia regală britanică ar fi făcut de fapt un secret din adevărata dată la care se va naşte nepotul reginei Elizabeta a II-a.

Palatul Buckingham a mai anunţat că kate Middleton va naşte în aceeaşi în aceaşi aripă a spitalul St.Mary unde prinţesa Diana l-a născut pe prinţul William, tatăl viitorului copil şi fratele lui mai mic, prinţul Harry. De curând, Kate a spus că va naşte normal ca şi cea care i-ar fi fost soacră dacă ar fi trăit acum.

Prinţesa Diana a făcut curioasă presa când a spus că primul ei copil, prinţul William, soţul lui Kate Middleton, urma să se nască exact de ziua ei de naştrere pe 1 iulie, dar s-a născut cu zece zile mai devreme, pe 21 iunie reaminteşte presa britanică.