Kate Middleton, mesaj tulburător pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce le-a cerut după ce a aflat că are cancer, ţi se rupe inima!

În mijlocul problemelor de sănătate ale membrilor familiei regale și a tensiunilor persistente cu Meghan Markle și Prințul Harry, Kate Middleton a făcut un gest de împăcare care i-a emoționat pe mulți. Chiar și în timpul luptei ei personale cu cancerul, Prinţesa de Wales a luat inițiativa de a rezolva tensiunile cu cumnații ei.

03 apr. 2024, 10:51
Kate Middleton, mesaj tulburător pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce le-a cerut după ce a aflat că are cancer, ţi se rupe inima!
Kate Middleton, mesaj tulburător pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce le-a cerut după ce a aflat că are cancer

Kate Middleton, mesaj tulburător pentru Meghan Markle şi Prinţul Harry. Cunoscând relația rece dintre cele două familii, Kate Middleton a făcut un prim pas către împăcare. Conform unor surse regale, a luat legătura cu Meghan și Harry și le-a cerut să aducă cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în Marea Britanie. Gestul ei a fost încercarea de a flutura steagul alb și de a face pace în mijlocul tensiunilor persistente dintre cei doi rebeli şi familia regală.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle, mesaj de susținere pentru Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îi dorim sănătate și vindecare”

Cu toate acestea, propunerea lui Kate Middleton a fost întâmpinată cu răceală de Meghan Markle, care ar fi refuzat vehement invitația. Soția Prințului Harry nu a fost sensibilizată de situația cumnatei sale și a decis să păstreze distanța. „Meghan nu ar putea în niciun caz să aducă copiii în Marea Britanie. William și Kate le-au cerut asta, dar ea nu vrea sub nicio formă”, a declarat autorul regal Tom Quinn, citat de The Mirror.

Citeşte şi: Dezvăluire incendiară făcută de celebrul medic oncolog: „Prințesei Kate Middleton i-a fost extirpată o parte din intestin”

În prezent, Archie și Lilibet locuiesc cu părinții lor în California, iar întâlnirile cu membrii familiei iegale sunt rare. Ultima dată când cei mici au fost în Marea Britanie a fost în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.