Prinţul Harry şi Meghan Markle, mesaj de susținere pentru Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îi dorim sănătate și vindecare”

Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj de susținere pentru Kate Middleton, după ce au aflat că prințesa de Wales suferă de cancer.

23 mart. 2024, 09:48
Prinţul Harry şi Meghan Markle, mesaj de susținere pentru Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Îi dorim sănătate și vindecare”

Prinţesa de Wales, Kate Middleton, a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic.

Într-o declaraţie înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie. După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

Citește și Kate Middleton, prințesa de Wales, este bolnavă de cancer: „Echipa mea de medici m-a sfătuit să încep chimioterapia”

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, spune Kate.

Printre cei care i-au urat prințesei de Wales succes în recuperarea sa s-au numărat și premierul Rishi Sunak, dar și președintele SUA, Joe Biden.

Acum a venit rândul Prințului Harry și al lui Meghan Markle să transmită un mesaj de susținere pentru cumnata lor. „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace”, au spus cei doi.

Citește și Atac armat la Moscova: zeci de morți și peste 100 de răniți, forţe armate au luat cu asalt clădirea unde s-au baricadat teroriştii