Kate Moss are braţul drept paralizat. Recuperarea ar putea dura câteva luni

Frumoasa blondă, în vârstă de 38 de ani, trece prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu paralizie temporară.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 12:25

Kate Moss are mari probleme, după ce s-a trezit cu braţul drept paralizat. Incidentul s-a produs săptămâna trecută, când supermodelul se afla la Paris. După ce s-a trezit dimineaţa şi a constatat că nu mai putea mişca nici braţul, nici palma de la mâna dreaptă, în week-end Kate s-a întors la Londra şi a fost imediat consultată de un specialist, care a pus diagnosticul de paralizie temporară.

Moss, care tocmai se pregăteşte să se mute în casă nouă cu soţul său Jamie Hince (43), a suferit, în termeni medicali, o blocare a nervului ulnar, afecţiune comună, dar ale cărei efecte pot dura şi câteva luni.

Paralizia temporară cu care s-a trezit peste noapte nu este singura problemă a lui Kate Moss, care nu s-a putut bucura pe deplin de prezentarea designer-ului Stella McCartney din cadrul Săptămânii Modei de la Londra. Seara sa a fost compromisă după ce a dat nas în nas cu o rivală care purta o rochie asemănătoare cu a ei. Kate Moss şi Yasmin Le Bon au constatat cu surprindere că s-au îmbrăcat la eveniment în rochii aproape identice, diferenţa constând în lungime şi culoare.

Deşi amândouă arată extraordinar, ele au optat pentru rochii care creează iluzia unui corp în formă de clepsidră. Diferenţa a constat în faptul că Yasmin Le Bon a ales o rochie lungă până în pământ, cu combinaţia de culori bej-bleumarin, în timp ce Kate Moss a purtat o rochie scurtă, bej cu negru.