Kate Moss dă tonul în modă: cu fundul la vedere, împodobit de diamante FOTO

Top-modelul Kate Moss a încântat asistenţa la Săptămâna Modei de la Paris, cu apariţia sa provocatoare. Ea a venit îmbrăcată cu o ţinută transparentă, bătută cu diamante, care a lăsat neacoperită o bună parte din fundul său.

06 mart. 2013, 10:24

Kate Mose are 39 de ani şi chiar dacă defilările sale pe podiumurile prezentărilor de modă nu mai sunt atât de dese ca în perioada anilor ’90, prezenţa sa, în orice context, continuă să fie foarte atractivă.

Top-modelul şi-a făcut o apariţie impresionantă la Săptămâna Modei de la Paris, ea reuşind să capteze atenţia chiar mai mult decât tinerele care au prezentat colecţiile designerilor celebri. Kate Moss a oferit asistenţei prilejul de a-i admira în întregime picioarele sexy, ba chiar mai mult decât atât, lăsând la vedere şi o parte din fundul său.

Jacheta neagră abia dacă i-a acoperit posteriorul, iar dacă intenţia sa a fost de a scoate în evidenţă costumaţia transparentă, acoperită cu diamante, cei din jur au fost atraşi mai degrabă de formele sale, decât de pietrele preţioase.