Kate Moss, mărturisiri surpriză: Cu ce l-a vrăjit pe Jamie Hince la prima întâlnire

Top modelul britanic Kate Moss a povestit unde l-a cunoscut pe soţul ei, rockerul Jamie Hince, şi cu ce la vrăjit la prima întâlnire.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 16:28
Kate Moss, mărturisiri surpriză: Cu ce l-a vrăjit pe Jamie Hince la prima întâlnire

Kate Moss i-a rugat pe prietenii ei să îi „aranjeze” o întâlnire cu Jamie Hince, după ce a văzut o fotografie a muzicianului, în timp ce naviga pe internet, informează contactmusic.com.

Modelul în vârstă de 38 de ani s-a căsătorit cu Jamie Hince, solistul trupei The Kills, în 2011. Ea spune că a insistat să îl cunoască pe viitorul ei soţ, în anul 2007, întrucât îi plăcea foarte mult fotografia acestuia pe care o văzuse pe internet.

„Jamie e minunat. Pur şi simplu mi-a ieşit în cale. Eram în casa unor prieteni, în sudul Franţei, şi ne uitam la fotografii cu bărbaţi pe internet. Dintr-o dată, l-am văzut pe el şi am spus: «Îmi place cum arată el!». Un prieten ne-a aranjat o întâlnire. S-a prezentat la întâlnire şi am petrecut următoarele patru zile împreună”, a declarat Kate Moss.

 „Într-o dimineaţă, după ce ne-am trezit, l-am întrebat dacă vrea un sandviş cu şuncă. A început să râdă. Nu ştiam că el este vegan. Nu devenise vegan cu mult timp în urmă. L-am «vrăjit» cu sandvişul cu şuncă”, a adăugat modelul britanic.

Kate Moss, care are deja o fiică în vârstă de 10 ani, Lila Grace, dintr-o relaţie precedentă cu Jefferson Hack, spune că s-a îndrăgostit imediat de Jamie Hince, întrucât are foarte multe lucruri în comun cu acesta.

„Da, m-am îndrăgostit imediat de el. Îi plac aceleaşi lucruri care îmi plac şi mie şi are acelaşi simţ al umorului ca şi mine. E chiar amuzant. Şi la fel de ţâfnos ca şi mine uneori”, a declarat Kate Moss în acest interviu acordat revistei Vanity Fair.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.