Kate şi William au făcut o vizită virtuală la o şcoală care a rămas deschisă felicitând profesorii pentru devotament VIDEO

Kate şi William au făcut o vizită virtuală surpriză la Academia Primară Casterton din Lancashire. Ducele şi ducesa au felicitat profesorii pentru efortul depus în lupta împotriva coronavirusului. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 07:27

Ducele şi ducesa de Cambridge au intrat în apel video cu elevii unei şcoli din Marea Britanie şi mulţumindu-le profesorilor şi personalului pentru implicare şi pentru că au lăsat şcoala deschisă în timpul acest crize. 

Cei doi membri ai familiei Regale au primit şi un tur virtual al şcolii, fiind primiţi cu zâmbete şi vorbe dulci. 

Părinţii elevilor sunt cadrele medicale din prima linie care se luptă în fiecare zi pentru a binele naţiunii. 

Citeşte şi: Marea Britanie anunţă cea mai neagră zi în războiul cu COVID-19

Anita Ghidotti, director executiv al Pendle Education Trust, a spus despre vizita lor că „A fost absolut fantastic. Nu pot să cred că ne-au ales, dintre toți din țară. Toată lumea se simte foarte specială. A fost un adevărat impuls.”

Copii au purtat urechi de iepureş şi au prezentat desene realizate de ei ducilor, în spiritul sărbătorii de Paşte care va urma în scurt timp. 

„Îmi plac urechile tale de iepuraș, par a fi adevărate, iar ăsta este un aspect puternic!”, i-a spui William unui copil care purta o pereche de urechi pufoase. 

Un copil i-a spus prinţului că a terminat un proiect de istorie, adăugând: „Primul William a fost William the Conqueror. Cum vrei să fii numit?”. William a râs înainte de a răspunde: „Nu cred că pot răspunde la asta”.

El și Kate au petrecut o oră vorbindu-le copiilor. Harris, unul dintre elevi, le-a vorbit despre mama lui: „Aceasta este o imagine a mamei mele și lucrează pentru NHS ca admin pentru vizitatorii din sănătate și sunt foarte mândru de ea.” Ducele a spus: „Bine lucrat! Uită-te la asta, este o imagine grozavă.”

Kate, în vârstă de 38 de ani, a adăugat: „Ar trebui să fii foarte mândru de ea, ei fac o treabă uimitoare, toți lucrătorii din NHS, sunt foarte pricepuţi.”

Citeşte şi: Imagini teribile din Italia. Un pod uriaş s-a prăbuşit VIDEO

Școala a rămas deschisă, deoarece se află în apropierea spitalului general Burnley. Acesta servește ca un hub pentru Castercliff Primary, Pendle Primary, Colne Primet Academy și West Craven High School – toate fac parte din Pendle Education Trust.

Regalii au auzit despre dificultățile cu care se confruntă personalul și copiii, plus măsurile pe care școala le ia pentru a ajuta elevii și familiile – inclusiv livrările de hrană și furnizarea sănătății mintale.

„Este minunat pentru toţi angajaţii cheie să ştie că copiii lor se află într-un loc sigur şi au parte de îngrijire bună.”, a declarat ducesa. 


loading...
Partenerii noștri