Kate Winslet, invitată să vadă adevăratul Titanic, într-o expediţie pe fundul Atlanticului

Kate Winslet, devenită un star după ce a apărut pe marele ecran pe Titanic, ar putea să vadă adevărata navă, scufundată în 1912, fiind invitată de omul de afaceri Richard Branson într-o expediţie pe fundul Atlanticului.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 08:10
Kate Winslet, invitată să vadă adevăratul Titanic, într-o expediţie pe fundul Atlanticului

Potrivit Daily Mail, patronul companiilor Virgin, miliardarul Richard Branson, al cărui nepot Ned Rocknroll are o relaţie cu actriţa, doreşte să o invite pe aceasta într-una din expediţiile cu submarinul, organizate de o companie privată în nordul Atlanticului, acolo unde se află epava Titanicului. Un loc în submarin într-o astfel de expediţie costă 44.400 de euro.

Richard Branson adeclarat că işi doreşte foarte mult ca actriţa să-l insoţească în acestă călătoprie: „E ceva ce vreau foarte mult să fac. Sunt foarte serios în legătură cu treaba asta şi mi-ar plăcea să o invit pe Kate să vină cu mine. Nu ar fi interesant dacă vedeta din «Titanic» chiar ar avea ocazia să meargă să vadă adevărata navă? Voi vorbi cu ea, dar sunt sigur că va dori să profite de această ocazie”, informează Mediafax.

Kate Winslet a jucat alături de Leonardo di Caprio în megaproducţia „Titanic”, de James Cameron, premiată cu 11 premii Oscar şi aflată pe locul al doilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, după „Avatar”, semnat de acelaşi regizor. „Titanic” a avut încasări de un miliard de 1,16 miliarde de euro.

Expediţiile sunt realizate cu submersibile Mir1 şi Mir2, care pot fi văzute şi la începutul filmului „Titanic”, două din cele cinci submarine existente care pot atinge adâncimea la care se află epava – circa 3.800 de metri.

Titanicul s-a scufundat pe 12 aprilie 1912, la primul său drum din Suthampton, Marea Britanie, la New York, în urma impactului cu un aisberg, accidentul cauzând pierderea a 1.517 vieţi.