Reuters a identificat-o OFICIAL pe fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Şi-a schimbat numele şi este DANSATOARE

Katerina Tihonova, o dansatoare de rock'n roll acrobatic şi director în cadrul Universităţii de Stat din Moscova, este în realitate fiica cea mică lui Vladimir Putin, scrie Reuters, care precizează că informaţia a fost confimată oficial de un reprezentant al Confederaţiei Internaţionale de Rock'n Roll (WRRC).

28 nov. 2017, 20:22
Reuters a identificat-o OFICIAL pe fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Şi-a schimbat numele şi este DANSATOARE

Manfred Mohab, vicepreşedintele Departamentului Legal al WRRC, a fost întrebat dacă ştia că Katerina Tihonova este fiica lui Vladimir Putin. „Da, ştiam, evident!””, a fost răspunsul. Întrebat din nou acelaşi lucru, a repetat: „Da!”.

Anterior, informaţia fusese confirmată de vicepreşedintele Gazprombank, Andrei Akimov. Kremlinul şi Katerina Tihnonova nu au comentat declaraţia făcută de Manfred Mohab.

Potrivit unei investigaţii Reuters, fiica cea mică a lui Vladimir Putin trăieşte sub o identitate ascunsă – Katerina Tihonova -, deţine o funcţie importantă la Universitatea de Stat din Moscova, desfăşoară o intensă activitate sportivă, întreţine legături de afaceri cu apropiaţi de-ai tatălui său şi are o avere fabuloasă. Ea este căsătorită cu Kirill Şamalov, fiul lui Nikolai Şamalov, un prieten mai vechi al lui Putin.

Kirill şi Katerina deţin active în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari, potrivit estimărilor făcute de analişti financiari pentru Reuters. Cuplul deţine o vilă situată pe malul Oceanului Atlantic, la Biarritz, în sud-vestul Franţei, estimată la aproximativ 3,7 milioane USD.