Katy Perry a angajat un psiholog pentru pisicile ei. Vezi de ce

Cântăreaţa Katy Perry a angajat un psiholog pentru pisicile ei, fiind îngrijorată de purtarea urâtă a acestora, a declarat o sursă pentru Daily Star. Artista californiană, care a divorţat recent de actorul Russell Brand, are, se pare, probleme cu Kitty Purry şi Krusty The Cat, aşa că a apelat la un specialist în comportamentul felin.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 13:31
Katy Perry a angajat un psiholog pentru pisicile ei. Vezi de ce

„Katy este din ce în ce mai îngrijorată din cauza pisicilor ei şi a modului în care se comportă în ultima vreme. În ultimele două luni, obişnuiesc să dispară ore întregi şi nu mai comunică cu ea aşa cum o făceau în mod obişnuit”, a spus o sursă pentru Daily Star, relatează contactmusic.com.

Cântăreaţa s-a gândit că acest comportament ar putea fi o reacţie la toate lucrările care se desfăşoară în casa ei de la Hollywood, unde se face o renovare amplă, potrivit aceleiaşi surse.

Astfel, ea a apelat la servicii de specialitate, iar „îmblânzitorul” de pisici şi-a început lucrul.

Katy îşi vede pisicile mai mult ca pe nişte prieteni decât animale de companie şi stă de vorbă cu ele şi se înveseleşte când are probleme, a mai precizat sursa.

Cântăreaţa Katy Perry a lansat două parfumuri, cu numele „Meow” („miau”, în engleză n.r.) şi „Purr” („a toarce”, în eng. – n.r.), iar în cadrul turneului ei „California Dreams” i-a dedicat un personaj lui Kitty Purry.

Perry a câştigat custodia lui Krusty The Cat, pe care o adoptase împreună cu Russell Brand, după divorţul de acesta.