Katy Perry, hotărâtă să se sinucidă după despărţirea de Orlando Bloom

Cântăreaţa Katy Parry a dezvăluit că a luta în considerare să se sinucidă în urma despărţirii de actorul Orlando Bloom în 2017, decizia fiind alimentată şi performanţa slabă a albumului "Witness". 

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 06:47

Katy Parry, în vârstă de 35 de ani, care așteaptă primul copil alături de actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că a avut parte de multe momente grele atât în viaţa ei personală, cât şi un cea profesionlă. 

„Cariera mea a avut o traiectorie ascendentă, iar atunci când am simţit o schimbare, a fost seismic. S-au întâmplat atât de multe încât am fost ruptă literalmente la jumătate. M-am despărţit de iubitul meu, care acum este tatăl copilului meu, chiar în momentul în care albumul meu nu performa aşa cum speram”, a declarat Katy Parry postului de radio SiriusXM CBC. 

Vedeta, care a crescut alături de părinții ei penticostali, a continuat să dezvăluie că doar credința ei a ajutat-o să se vindece în timp. 

„A fost atât de important pentru mine să fiu rănită, ca să-mi pot găsi integralitatea într-un mod cu totul altul. Să fiu mai dimensională decât să-mi trăiesc viața ca o stea pop însetată tot timpul. Recunoștința este probabil lucrul care mi-a salvat viața”, a continuat cântăreaţa. 

Vedeta a povestit că acum se simte foarte bine, după ce s-a luptat mult timp cu problemele de sănătate mintală.

„Speranța a fost întotdeauna o opțiune pentru mine, din cauza relației mele cu Dumnezeu și a ceva care este mai mare decât mine”, a mai spus Katy Parry. 

În prezent, cântăreaţa este însărcinată cu actorul Orlando Bloom şi pare să fie foarte fericită de întemeierea unei familii.